Massage Cursus

Ontdek de Kunst van Intuïtieve Massage met Spirituele Invalshoek: Word een Expert met Onze Massage Cursus!


Ben je op zoek naar meer dan alleen technieken? Wil je de kunst van massage verweven met een diepere spirituele dimensie? Zoek niet verder! Onze unieke massage cursus die doorgaat in ons filiaal in Hoogstraten (Bredaseweg 32, 2322 Hoogstraten), onder de bezielende leiding van de gerenommeerde massage guru Barbara Kerckhaert, opent de deur naar de wereld van intuïtieve massage met een spirituele invalshoek. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche is Barbara de perfecte gids om je door dit transformerende avontuur te leiden.

Flexibele Planning en Waardevolle Investering

Je drukke schema hoeft je spirituele groei niet in de weg te staan. Onze lessen zowel overdag als 's avonds passen zich aan aan jouw leven. Voor slechts 350 euro, ontvang je 3 uur intensieve les, spirituele inzichten en vaardigheden die een leven lang meegaan.

De cursus bestaat uit 4 delen:
Deel 1: Massagetechnieken Rug en schouders
Deel 2: Massagetechnieken Benen
Deel 3: Massagetechnieken Buik, Armen, Handen, Voeten
Deel 4: Massagetechnieken Gelaat, Hoofd, Nek & SchoudersOm af te sluiten:  zelf oefenen in onze praktijk - minstens 3 uur - en daarna een examen-massage afleggen bij The Wellness Room. 


Ben je klaar om de wereld van intuïtieve massage met een spirituele invalshoek te verkennen? Schrijf je vandaag nog in voor onze bijzondere massage cursus en laat Barbara Kerckhaert je begeleiden op een reis van techniek, intuïtie en spirituele groei. Samen creëren we een pad naar meesterschap in de kunst van massage.Schrijf je nu in en ontdek de diepte van intuïtieve massage met Barbara Kerckhaert!

Cursusinhoud: Een Holistische Reis door Intuïtieve Massage

Onze massage cursus, doordrenkt met een spirituele invalshoek, is opgedeeld in 2 delen om je geleidelijk aan te laten groeien als masseur en als persoon. Het eerste deel richt zich op de rug en achterkant van het lichaam, waarbij je niet alleen leert om fysieke spanning te verlichten, maar ook om energetische blokkades op te heffen. In het tweede deel dompel je jezelf onder in de kunst van het masseren van het gelaat, de buik, de benen en de voeten, waarbij je een diepere connectie legt tussen lichaam en geest.

Certificaat The Wellness Room

Na het voltooien van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, dat niet alleen je technische bekwaamheid weerspiegelt, maar ook je groei op een dieper niveau.

Een Nieuwe Carrière Dimensie

Onze massage cursus opent niet alleen deuren tot kennis, maar ook tot kansen. Na het succesvol afleggen van het massage praktijkexamen onder toezicht van onze ervaren docent Barbara, staan de deuren open om te solliciteren voor een massage functie bij The Wellness Room Antwerpen of een ander instituut. Een kans om je intuïtieve massagevaardigheden te delen en te schitteren in een boeiende carrière.
Locatie Antwerpen Arthur goemaerlei 50 Antwerpen Openingstijden
Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Locatie HoogstratenBredaseweg 32 Hoogstraten Openingstijden
Ons team staat  7 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Afspraak maken Cadeaubon