Cursusinhoud: Een Holistische Reis door Intuïtieve Massage

Onze massage cursus, doordrenkt met een spirituele invalshoek, is opgedeeld in meerdere delen om je geleidelijk aan te laten groeien als masseur en als persoon. Het eerste deel richt zich op de rug en achterkant van het lichaam, waarbij je niet alleen leert om fysieke spanning te verlichten, maar ook om energetische blokkades op te heffen. In het tweede deel dompel je jezelf onder in de kunst van het masseren van het gelaat, de buik, de benen en de voeten, waarbij je een diepere connectie legt tussen lichaam en geest.Maar er is nog meer te ontdekken! Het derde deel van de cursus introduceert massage met verrijking door attributen zoals Hotstone, tango, guasha, tiger balm en magnesium, maar dan met een intuïtieve en spirituele benadering. Deze unieke combinatie geeft je niet alleen technieken, maar ook een dieper begrip van de energiestromen in het lichaam.

Flexibele Planning en Waardevolle Investering

Je drukke schema hoeft je spirituele groei niet in de weg te staan. Onze avondlessen tussen 19:00 en 22:00 uur passen zich aan aan jouw leven. Voor slechts 363 euro inclusief btw per massage deel, ontvang je 3 uur les, spirituele inzichten en vaardigheden die een leven lang meegaan.Ben je klaar om de wereld van intuïtieve massage met een spirituele invalshoek te verkennen? Schrijf je vandaag nog in voor onze bijzondere massage cursus en laat Barbara Kerckhaert je begeleiden op een reis van techniek, intuïtie en spirituele groei. Samen creëren we een pad naar meesterschap in de kunst van massage.Schrijf je nu in en ontdek de diepte van intuïtieve massage met Barbara Kerckhaert!

Praktijkervaring, Certificaat en Spirituele Groei: Jouw Weg naar Meesterschap

Wat onze cursus onderscheidt, is niet alleen de praktijkervaring, maar ook de nadruk op spirituele groei. Je krijgt niet alleen 10 uur waardevolle praktijkervaring, maar ook de kans om je intuïtieve vermogens te ontwikkelen en te versterken. Na het voltooien van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, dat niet alleen je technische bekwaamheid weerspiegelt, maar ook je groei op een dieper niveau.

Een Nieuwe Carrière Dimensie

Onze massage cursus opent niet alleen deuren tot kennis, maar ook tot kansen. Na het succesvol afleggen van het massage praktijkexamen onder toezicht van onze ervaren docent Barbara, staan de deuren open om te solliciteren voor een massage functie bij The Wellness Room Antwerpen. Een kans om je intuïtieve massagevaardigheden te delen en te schitteren in een boeiende carrière.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon