Wat is een burn-out?

Iedereen heeft wel eens te maken met periodes van stress, vermoeidheid, angst en slapeloosheid. Een burn-out komt dagelijks meer en meer voor en dit is tegenwoordig herkenbaar voor iedereen. Bij klachten van een Burn-out geraak je er meestal niet alleen uit en daarom bieden wij een heerlijke massage aan.
Burn out behandeling , The Wellness Room Antwerpen Zuid
Hier bij The Wellness Room kan je volledig terug ontspannen bij een burn-out massage. Bij een burn-out massage maken we gebruik van een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning, ritme en regelmaat waardoor je al je zorgen vergeet en volledig kan ontspannen.

Burn-out is een specifieke toestand van overspannenheid naar aanleiding van emotionele overbelasting. Als je een burn-out hebt voel je je “burned out”, of opgebrand. Je kunt geen energie meer vinden om werk te verrichten.
Massage tegen een burn out bij The Wellness Room Antwerpen
Tijdens de massage bij Burn-out gaan onze therapeutes er voor zorgen dat al je negatieve energie wordt omgezet in positieve energie. Na de burn-out massage kan je de dag weer aan en voel je emotioneel en fysiek een enorm verschil.
Wat is een burn out? The Wellness Room Antwerpen
VOOR EEN BURN-OUT TE BEHANDELEN KIES JE BEST VOOR:
Een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning, ritme en regelmaat dragen bij aan een ontspannen leven en helpen klachten verminderen. En daar kunnen onze top therapeutes u bij helpen! Kies voor onze mindfullnessmassageBalinese massageEnergetische massage of onze reflexologiemassage.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.