Wat is een burn-out?

Iedereen heeft wel eens te maken met periodes van stress, vermoeidheid, angst en slapeloosheid. Een burn-out komt dagelijks meer en meer voor en dit is tegenwoordig herkenbaar voor iedereen. Bij klachten van een Burn-out geraak je er meestal niet alleen uit en daarom bieden wij een heerlijke massage aan.

Hier bij The Wellness Room kan je volledig terug ontspannen bij een burn-out massage. Bij een burn-out massage maken we gebruik van een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning, ritme en regelmaat waardoor je al je zorgen vergeet en volledig kan ontspannen.

Burn-out is een specifieke toestand van overspannenheid naar aanleiding van emotionele overbelasting. Als je een burn-out hebt voel je je “burned out”, of opgebrand. Je kunt geen energie meer vinden om werk te verrichten. Tijdens de massage bij Burn-out gaan onze therapeutes er voor zorgen dat al je negatieve energie wordt omgezet in positieve energie. Na de burn-out massage kan je de dag weer aan en voel je emotioneel en fysiek een enorm verschil.
VOOR EEN BURN-OUT TE BEHANDELEN KIES JE BEST VOOR:
Een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning, ritme en regelmaat dragen bij aan een ontspannen leven en helpen klachten verminderen. En daar kunnen onze top therapeutes u bij helpen! Kies voor onze mindfullnessmassageBalinese massageEnergetische massage of onze reflexologiemassage.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0