Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie betekent letterlijk "pijn in bindweefsel en spieren". Fibromyalgie veroorzaakt onder andere pijn, stijfheid en vermoeidheid die chronisch zijn. Veel van onze klanten hebben hier dagelijks mee te maken en het is bewezen dat een massage bij Fybromyalgie een enorme bijdrage kan leveren aan het verminderen van pijn.
Fibromyalgie behandelen bij The Wellness Room
Een massage bij Fybromyalgie heeft effect op het algehele welzijn en dit maakt vaak een enorm verschil. Wanneer je een massage kiest voor Fybromyalgie wordt deze met een lichte tot medium druk gegeven door onze vakbekwame therapeutes. Ook wordt er veel aandacht besteed aan tender points, pijnpunten en aan de schedelbasis (daar waar de spieren/pezen zich aanhechten aan het bot).

Immers spierspanningen in de rug kunnen spanningshoofdpijn veroorzaken, uitstralend vanuit de nek. Onze massage bij Fybromyalgie levert een enorme meerwaarde aan het bestrijden van uw pijnklachten.
Fibromyalgie laten behandelen

Slaapproblemen.

Heeft u slaapproblemen? Veel mensen met fibromyalgie hebben daar last van. Soms komen ze niet goed in slaap, omdat ze liggen te piekeren. Soms slapen ze wel, maar worden ze vaak wakker door de pijn.
Fibromyalgie massage Antwerpen

VOOR FIBROMYALGIE TE BEHANDELEN KIES JE BEST VOOR:

LYMFEDRAINAGEINFRAROOD MASSAGEFANGO THERAPIE MASSAGEULTIEME ALL-IN-ONE MASSAGEHOT-STONE MASSAGE

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.