Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie betekent letterlijk "pijn in bindweefsel en spieren". Fibromyalgie veroorzaakt onder andere pijn, stijfheid en vermoeidheid die chronisch zijn. Veel van onze klanten hebben hier dagelijks mee te maken en het is bewezen dat een massage bij Fybromyalgie een enorme bijdrage kan leveren aan het verminderen van pijn.

Een massage bij Fybromyalgie heeft effect op het algehele welzijn en dit maakt vaak een enorm verschil. Wanneer je een massage kiest voor Fybromyalgie wordt deze met een lichte tot medium druk gegeven door onze vakbekwame therapeutes. Ook wordt er veel aandacht besteed aan tender points, pijnpunten en aan de schedelbasis (daar waar de spieren/pezen zich aanhechten aan het bot).

Immers spierspanningen in de rug kunnen spanningshoofdpijn veroorzaken, uitstralend vanuit de nek. Onze massage bij Fybromyalgie levert een enorme meerwaarde aan het bestrijden van uw pijnklachten.

Slaapproblemen.

Heeft u slaapproblemen? Veel mensen met fibromyalgie hebben daar last van. Soms komen ze niet goed in slaap, omdat ze liggen te piekeren. Soms slapen ze wel, maar worden ze vaak wakker door de pijn.

VOOR FIBROMYALGIE TE BEHANDELEN KIES JE BEST VOOR:

LYMFEDRAINAGEINFRAROOD MASSAGEFANGO THERAPIE MASSAGEULTIEME ALL-IN-ONE MASSAGEHOT-STONE MASSAGE


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0