Wat is spierpijn kort samengevat?

We krijgen er allemaal weleens mee te maken. Stijve of stramme spieren na het sporten! Gelukkig is dit een heel normaal verschijnsel, zeker als je nog maar net bent gestart met sporten of een tijdje inactief bent geweest.
Sportblessure weg masseren bij The Wellness Room Antwerpen
Wat is er precies aan de hand?Wanneer je spierpijn hebt na het sporten betekent dit dat je je spieren intensief gebruikt hebt. Door je spieren intensief te gebruiken zijn er kleine scheurtjes in ontstaan. Door deze scheurtjes te herstellen maakt je lichaam nieuwe spiermassa aan. Spierpijn betekent dus eigenlijk dat je spieren groeien. Deze pijn is na het sporten dus niet schadelijk, al kan het wel vervelend aanvoelen. De pijn houdt doorgaans een paar dagen aan en kan je soms in je bewegingen belemmeren. Het is dan ook verstandig om met je volgende sportsessie te wachten tot de spierpijn is weggetrokken.
Last van verzuurde spieren? The Wellness Room
Indien u herstelt van een blessure of pijn ervaart, zal een sportmassage het herstel stimuleren, de spieren aan flexibiliteit doen inwinnen en negatieve gevolgen van littekenweefsel verminderen. Spierpijn verdwijnt simpelweg door je lichaam voldoende rust te gunnen waardoor je het lichaam de vrije ruimte geeft om op natuurlijke wijze te herstellen.
Spierpijn van sportblessure? Neem een massage bij The Wellness Room Antwerpen
Voor spierpijn te behandelen kies je best voor: sportmassage, infrarood massage, fango therapie massage

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.