Wat is spierpijn kort samengevat?

We krijgen er allemaal weleens mee te maken. Stijve of stramme spieren na het sporten! Gelukkig is dit een heel normaal verschijnsel, zeker als je nog maar net bent gestart met sporten of een tijdje inactief bent geweest.

Wat is er precies aan de hand?Wanneer je spierpijn hebt na het sporten betekent dit dat je je spieren intensief gebruikt hebt. Door je spieren intensief te gebruiken zijn er kleine scheurtjes in ontstaan. Door deze scheurtjes te herstellen maakt je lichaam nieuwe spiermassa aan. Spierpijn betekent dus eigenlijk dat je spieren groeien. Deze pijn is na het sporten dus niet schadelijk, al kan het wel vervelend aanvoelen. De pijn houdt doorgaans een paar dagen aan en kan je soms in je bewegingen belemmeren. Het is dan ook verstandig om met je volgende sportsessie te wachten tot de spierpijn is weggetrokken.
Indien u herstelt van een blessure of pijn ervaart, zal een sportmassage het herstel stimuleren, de spieren aan flexibiliteit doen inwinnen en negatieve gevolgen van littekenweefsel verminderen. Spierpijn verdwijnt simpelweg door je lichaam voldoende rust te gunnen waardoor je het lichaam de vrije ruimte geeft om op natuurlijke wijze te herstellen.

Voor spierpijn te behandelen kies je best voor: sportmassage, infrarood massage, fango therapie massage


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Sportblessure / verzuurde spieren behandeling

Boek online uw Sportblessure / verzuurde spieren behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Sportblessure / verzuurde spieren behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Sportblessure / verzuurde spieren behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0