De zwangerschap is de mooiste ervaring van je leven, toch komt het uiteraard veel voor dat je te maken kan hebben met zwangerschapsklachten. Hier bij The Wellness Room hebben we speciale ergonomische zwangerschapsbedden met een uitsparing voor de borsten en buik. Op deze manier kan je enorm relaxen ! Ben je zwanger? Een massage tegen zwangerschapsklachten laat jou ontspannen maar kan ook ondersteuning bieden! Bespreek samen met onze therapeutes eventuele zwangerschapskwaaltjes of ongemakken en kijken we hoe we de massage tijdens de zwangerschap zo aangenaam mogelijk laten verlopen. Geniet van deze heerlijke massage voor zwangerschapsklachten en geniet van je mini-vakantie. Ben je zwanger, dan hebben we voor jou een zwangerschapsmassage in petto, alleen, of met je partner. Wil je je ineens meer in de watten laten leggen? Kies dan voor het zwangerschapsarrangement! 


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0