Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf die drukt op de omliggende zenuwen. Het veroorzaakt ernstige pijn en dit meestal ter hoogte van de rug of nek. Tijdens een massage bij hernia wordt de pijn enorm verlicht, wordt de spierspanning geëlimineerd, en wordt de kracht en de mobiliteit van de ledematen herstelt. Het effect is merkbaar na de eerste sessie na een massage bij hernia. Maak je afspraak bij The Wellness Room en bespreek samen met onze vakbekwame therapeutes jouw behandelplan.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Lichaamsklachten: hernia behandeling

Boek online uw Lichaamsklachten: hernia behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Lichaamsklachten: hernia behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Lichaamsklachten: hernia behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0