Lumbago of lumbalgie betekent letterlijk pijn in de lende of de onderrug en is een ontzettend vervelende vorm van lage rugpijn. Deze pijn kenmerkt zich door uitstralingspijn naar de billen, de dijen en de benen. De hardnekkige spierpijn dat mensen met een Lumbago ondervinden bevind zich meestal onderaan in de rug. Deze pijnen belemmeren zowel de houding als de beweging en daarvoor bieden wij een oplossing ! Kies voor onze massage bij Lumbago, de beste keuze die je kan maken wanneer je deze pijnen ervaart. Tijdens een massage bij Lumbago maken onze therapeute gebruik van verschillende massage technieken die de pijn en de uitstraling drastisch gaan verminderen. Na een massage bij Lumbago zal u duidelijk merken dat de uitstralingspijn is geminderd en dat u zich terug aangenaam en normaal kan bewegen. Wacht er niet mee zodat je pijnklachten opstapelen maar boek nu je massage bij Lumbago hier in The Wellness Room.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Lichaamsklachten: lumbago behandeling

Boek online uw Lichaamsklachten: lumbago behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Lichaamsklachten: lumbago behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Lichaamsklachten: lumbago behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0