Zwangerschapsarrangement van maand 1 t/m 9 van de zwangerschap

Voor het zwangerschapsarrangement maken we gebruik van een speciale ergonomische zwangerschapstafel. En dit met uitsparing voor de borsten en buik. U kan dus gerust op uw buik liggen tijdens deze massage zonder dat deze belast wordt.

Zwangerschapsarrangement, uniek in Antwerpen

Wanneer je zwanger bent kan het heel fijn zijn om te genieten van een deugddoende massage. Het kan goed zijn dat u uw babytje voelt bewegen tijdens de massage. Dit is heel normaal en fijn, want de baby geniet mee. Wat is de precieze inhoud van dit arrangement?

  • Zwangerschapsmassage op een speciale tafel met uitsparing voor de zwangere buik. Extra aandacht voor het ontspannen van uw nek-en schouder-spieren.(50')
  • Zachte korte reiniging van het gelaat met biologische producten en aandacht voor de huid van de zwangere vrouw. (30')
  • 1 persoon neemt plaats in de comfortabele elektrische Massagestoel met bubbelvoetbad: Massage met drainerende technieken van voeten & Benen: ideaal tegen gezwollen voeten, enkels en benen, inclusief voetscrub en masker.(30')
  • Ondertussen krijgt de andere persoon een Buik-pakking met oligo gel: heerlijk geurende gel pakking met zeewater en essentiële oliën. Werkt zeer hydraterend, ontspannen en is zeer geschikt bij vermoeidheid en stress. Tijdens je pakking kan je vragen om in de lounge een thee te drinken. (30')
  • Wanneer je met je partner komt, kan je ook vragen dat hij je buik insmeert met de oligo gel, met een zachte borstel of met de handen. Dit mag je zelf kiezen.
  •  Mannen krijgen tijdens dit arrangement in Duo een aangepaste versie met een aangepaste massage en pakking van de rug. Zwangerschapsmassage met extra aandacht voor voeten en onderrug

Tijdens je zwangerschap kan je last krijgen van opgezwollen voeten en/of benen. Pijn in de onderrug of gehele rug is ook een veel voorkomende klacht. Het is verstandig je eens goed te laten masseren op een speciaal daarvoor uitgeruste tafel. Deze massage is een echte aanrader!

Lees hier meer over massage tijdens de zwangerschap in onze blog. 
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon