Zwangerschapsarrangement van maand 1 t/m 9 van de zwangerschap

Voor het zwangerschapsarrangement maken we gebruik van een speciale ergonomische zwangerschapstafel. En dit met uitsparing voor de borsten en buik. U kan dus gerust op uw buik liggen tijdens deze massage zonder dat deze belast wordt.

Zwangerschapsarrangement, uniek in Antwerpen

Wanneer je zwanger bent kan het heel fijn zijn om te genieten van een deugddoende massage. Het kan goed zijn dat u uw babytje voelt bewegen tijdens de massage. Dit is heel normaal en fijn, want de baby geniet mee. Wat is de precieze inhoud van dit arrangement? Zwangerschapsmassage op een speciale tafel met uitsparing voor de zwangere buik.
 • Zwangerschapsmassage
 • Fango therapie schouders & nek: speciale packs met therapeutische klei ontspannen uw nek-en schouder-spieren.
 • Hot oil Facial therapy: Heerlijke gelaatsmassage met droge frambozenpitolie.
 • Drainage van voeten & Benen: ideaal tegen gezwollen voeten, enkels en benen.
 • Zachte voetjes behandeling: voetmasker met warmte sokken.

 • Zwangerschapsmassage met extra aandacht voor voeten en onderrug

  Tijdens je zwangerschap kan je last krijgen van opgezwollen voeten en/of benen. Pijn in de onderrug of gehele rug is ook een veel voorkomende klacht. Het is verstandig je eens goed te laten masseren op een speciaal daarvoor uitgeruste tafel. Deze massage is een echte aanrader! Indien gewenst, kan je ook vragen voor een warm voetenbad voorafgaand aan de massage, wat dikwijls helpt het lichaam volledig te ontspannen. Lees hier meer over massage tijdens de zwangerschap in onze blog. 


  Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

  Boek online uw

  Boek online uw en in Antwerpen

  Boek gemakkelijk online uw gewenste of geef ons uw wensen door voor een op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

  Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

  © 2019 the Wellness Room - Antwerpen
  beoordeling the wellnessroom antwerpen
  5.0
  Chat nu met de receptie van The Wellness Room