Zwangerschapsarrangement van maand 1 t/m 9 van de zwangerschap

Voor het zwangerschapsarrangement maken we gebruik van een speciale ergonomische zwangerschapstafel. En dit met uitsparing voor de borsten en buik. U kan dus gerust op uw buik liggen tijdens deze massage zonder dat deze belast wordt.

Zwangerschapsarrangement, uniek in Antwerpen

Wanneer je zwanger bent kan het heel fijn zijn om te genieten van een deugddoende massage. Het kan goed zijn dat u uw babytje voelt bewegen tijdens de massage. Dit is heel normaal en fijn, want de baby geniet mee. Wat is de precieze inhoud van dit arrangement?
 • Zwangerschapsmassage op een speciale tafel met uitsparing voor de zwangere buik.
 • Fango therapie schouders & nek: speciale packs met therapeutische klei ontspannen uw nek-en schouder-spieren.
 • Hot oil Facial therapy: Heerlijke gelaatsmassage met droge frambozenpitolie.
 • Drainage van voeten & Benen: ideaal tegen gezwollen voeten, enkels en benen.
 • Zachte voetjes behandeling: voetscrub en masker.

 • Zwangerschapsmassage met extra aandacht voor voeten en onderrug

  Tijdens je zwangerschap kan je last krijgen van opgezwollen voeten en/of benen. Pijn in de onderrug of gehele rug is ook een veel voorkomende klacht. Het is verstandig je eens goed te laten masseren op een speciaal daarvoor uitgeruste tafel. Deze massage is een echte aanrader! Indien gewenst, kan je ook vragen voor een warm voetenbad voorafgaand aan de massage, wat dikwijls helpt het lichaam volledig te ontspannen. Lees hier meer over massage tijdens de zwangerschap in onze blog. 

  BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


  We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


  Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
  Stap 2. Kies een dag en tijd
  Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
  Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
  Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
  Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

  KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

  Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
  © 2019 the Wellness Room - Antwerpen
  beoordeling the wellnessroom antwerpen
  5.0