Wilt u een rugpijn massage?

Bij de meeste mensen met rugklachten gaat het over pijn in de onderrug, lage rugpijn. Daarom is een massage bij rugpijn zeker aangeraden. Massage bij rugpijn vermindert rugklachten drastisch en zorgt meteen voor verlichting van al je pijnklachten.

Welke soorten rugpijn zijn er?

Rugklachten ontstaan door een samenspel van factoren, die zowel persoons- als werkgebonden zijn. Er zijn verschillende soorten rugpijn, namelijk:
  • Lumbago pijn- en stijfheidsklachten in het onderste gedeelte van de rug (verzamelnaam lage rugpijn).
  • Spin- en stijfheidsklachten in het onderste gedeelte van de rug met plotseling ontstaan, eventueel met uitstraling naar de billen en liezen. Soms is er ook sprake van uitstraling in de bovenbenen. De klachten komen vaak overheen met hernia klachten.
  • Ischias zijn alleen pijnklachten in het verloop van de grote beenzenuw
  • Versleten tussenwervelschijven is ook een oorzaak van rugpijn. Uit onderzoek is gebleken dat een groot percentage van de mensen boven de 30 versleten tussenwervelschijven heeft. Slechts een klein percentage laat blijken dat ze hier last van hebben.
  • Ten slotte kan rugpijn ontstaan door een spierscheur, dit spreekt voor zich.

Wat kunt u doen tegen rugpijn?

Lage rugpijn wordt meestal veroorzaakt door door foutieve belasting van de onderrug. Door deze foutieve belasting worden de tussenwervelschijven aanhoudend in elkaar gedrukt en worden de zenuwen gekneld. Door een massage bij rugpijn gaan je klachten aanzienlijk verminderen. Heb je last van rugpijn, lage rugpijn of onderrugpijn, ga dan voor een dieptemassage, medische massage, of wellness-therapie massage, zoals bijvoorbeeld de fangotherapie massage, kinesitherapie massage of de magnesium massage.

Eén van de oorzaken van rugpijn kan stress zijn. Stress verminderen kan lastiger zijn dan u denkt. Mediteren en yoga zijn manieren om stress te verminderen. Het is namelijk belangrijk dat u ontspant en daarom is het ook mogelijk om een rugpijn massage te nemen. Een rugpijn Massage zorgen namelijk ook voor ontspanning en hierdoor zal de stress verminderen en uiteindelijk ook de rugklachten.

Rugpijn massage bij de Wellness Room

Het is nu duidelijk welke soorten rugpijn er zijn en wat u ertegen kan doen. Het is belangrijk dat u niet te lang wacht met het verhelpen van de rugpijn, want hierdoor zal de pijn steeds erger worden. Bij The Wellness Room zijn we gespecialiseerd in rugpijn massages. We zullen er alles aan doen om de rugpijn te verhelpen, zodat u weer vrijer kunt bewegen en niet de gehele dg last heeft van rugklachten.

Bent u benieuwd naar wat eer allemaal mogelijk is? Bekijk onze website of neem contact met ons op!
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen