Sportmassage Antwerpen stimuleert herstel

Sportmassage in Antwerpen is een specialistische massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Het helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures. De therapeute kan u ook adviseren over de juiste manier van bewegen. De sportmassage in The Wellness Room is een combinatie van medische apparatuur en manuele therapie. Uw spieren worden eerst losgemaakt met de LPG endermologie SPORTS module. Daarna worden ze verder los gemasseerd.


Massage als broodnodig onderhoud voor de intensieve sporter

Als u uw spieren intensief gebruikt heeft u ook meer ‘onderhoud’ nodig. Onze therapeute stemt de massages en de LPG endermologie SPORTS-programma af op de cliënt. Indien u herstelt van een blessure, zal een sportmassage en LPG therapie het herstel stimuleren, de spieren aan flexibiliteit doen inwinnen en negatieve gevolgen van littekenweefsel verminderen. Reserveer nu uw deugddoende sportmassage in Antwerpen voor sporters bij the Wellness Room.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Sportmassage behandeling

Boek online uw Sportmassage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Sportmassage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Sportmassage behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0