Sportmassage Antwerpen

Sportmassage in Antwerpen is een specialistische massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Het helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures. De therapeute kan u ook adviseren over de juiste manier van bewegen. De sportmassage in The Wellness Room is een combinatie van medische apparatuur en manuele therapie. Uw spieren worden eerst losgemaakt met de LPG endermologie SPORTS module. Daarna worden ze verder los gemasseerd.

 

Waarom een sportmassage?

Als u uw spieren intensief gebruikt heeft u ook meer ‘onderhoud’ nodig. Onze therapeute stemt de massages en de LPG endermologie SPORTS-programma af op de cliënt. Indien u herstelt van een blessure, zal een sportmassage en LPG therapie het herstel stimuleren, de spieren aan flexibiliteit doen inwinnen en negatieve gevolgen van littekenweefsel verminderen.

Je kunt enkele dagen voor of na de sportinspanning een spotmassage nemen. Dit zal blessures voorkomen en op het moment dat je al last hebt van een blessure, kan een sportmassage zorgen voor sneller herstel.

 

Hoe werkt een sportmassage?

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren wordt gehaald. Er moet dieper in de spieren worden gemasseerd om ervoor te zorgen dat het daadwerkelijk nut heeft en dat kan soms iets minder aangenaam aanvoelen. Wanneer je deze pijn voelt, geeft je lichaam aan dat er iets niet goed zit en dit moet aangepakt worden. Dit zal uiteindelijk wel voor resultaat zorgen.

Voordat de massage begint, zal besproken worden wat de behoefte is. We gaan kijken wat je wil bereiken met de massage en waar de aandacht op ligt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de focus wil leggen op je benen, schouders, nek of rug.

Wat is het effect van een sportmassage?

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en zal je minder snel blessures krijgen door overbelasting van je spieren. Het is belangrijk dat je niet direct voor of na de sportinspanning gemasseerd wordt, want je spieren hebben rust nodig. Het is wel mogelijk om je direct te laten masseren, maar de massage moet dan niet te intensief zijn voor de spieren.

Bent u op zoek naar een bedrijf die sportmassages uitvoert en die er dus voor kan zorgen dat u geen blessures op zal lopen? Dan bent u bij The Wellness Room aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat de klant altijd tevreden is en daadwerkelijk resultaat zal merken.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon