Dieptemassage Antwerpen Kempen: Uw Ideale Pijnbestrijder

Wat is Dieptemassage Antwerpen Kempen?

Een Effectieve Oplossing voor Pijn en Spanningen

Heeft u last van rugpijn, migraine of nekpijn en lijkt niets te helpen? Bij The Wellness Room in de Antwerpse Kempen, Hoogstraten, kunt u terecht voor een dieptemassage die wellicht de oplossing biedt. Deze krachtige massage dringt diep door in de weefsels en verlicht pijn door de doorbloeding van de spierlagen te verhogen en spanningen te verminderen. Sinds 2024 is onze locatie verhuisd van Antwerpen naar de prachtige Antwerpse Kempen, waardoor wij onze klanten in een serene omgeving kunnen verwelkomen.

Hoe Werkt Dieptemassage?

Bij een dieptemassage worden verschillende technieken zoals kneden, rollen en rekken van de huid gebruikt om spierspanningen en knopen aan te pakken. Dit helpt niet alleen om pijn te verlichten, maar verbetert ook de afvoer van afvalstoffen in uw lichaam. De dieptemassage is ideaal voor het behandelen van spierknopen, spanningen en zelfs sportblessures. Door de verhoogde doorbloeding worden beschadigde weefsels hersteld en voelt uw lichaam weer in balans.

De Voordelen van Dieptemassage Antwerpen Kempen

Bij The Wellness Room streven we ernaar om u zo ontspannen mogelijk onze praktijk te laten verlaten. Een dieptemassage biedt tal van voordelen, waaronder:
 • Pijnverlichting: Door diep in de weefsels door te dringen, helpt de dieptemassage bij het verlichten van chronische pijn.
 • Balans en Houding: Het herstelt uw lichaamshouding en brengt uw lichaam terug in balans.
 • Afvalstoffen Verwijderen: De massage helpt bij het versnellen van de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam.
Mocht u deze massage met een vriend, vriendin of kennis willen ervaren, dan kunt u kiezen voor onze duo-behandeling, waarbij u samen kunt genieten van een dieptemassage die maar liefst 80 minuten duurt!

Na de Dieptemassage: Wat te Verwachten

Omdat dieptemassage een stevige massagevorm is, kunt u na de behandeling enige gevoeligheid ervaren. Het is belangrijk om tijdens de massage aan te geven als de druk te intens is, zodat de therapeute de massage kan aanpassen. Na de behandeling raden wij aan om veel water te drinken om stijfheid te voorkomen en de afvalstoffen sneller af te voeren. Dit helpt uw lichaam om optimaal te herstellen en zorgt ervoor dat u zich beter voelt.

Waarom Kiezen voor Dieptemassage bij The Wellness Room?

Bij The Wellness Room in Hoogstraten bieden wij al 15 jaar de beste massages in de regio Antwerpen Kempen. Onze professionele therapeutes hebben een 6-jarige opleiding afgerond en staan klaar om u de hoogste kwaliteit te bieden. In onze gezellige lounge kunt u voor en na de behandeling genieten van een kopje koffie of kruidenthee. Onze dieptemassage is perfect voor wie op zoek is naar een stevige behandeling die helpt bij het verlichten van spanningen, het verbeteren van de houding en het bevorderen van een goede nachtrust.Wilt u graag deze heerlijke dieptemassage boeken? Dit kan gemakkelijk online via onze website of neem contact met ons op. Bij The Wellness Room vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor massages in de Antwerpse Kempen.

Over The Wellness Room

Bij The Wellness Room kunt u kiezen uit meer dan 25 verschillende soorten massagebehandelingen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende massage of een specifieke dieptemassage, wij hebben voor iedereen iets passends. Naast massages bieden wij ook diverse beautybehandelingen aan. Onze praktijk is sinds 2024 gevestigd in de Antwerpse Kempen in Hoogstraten, waar wij u graag verwelkomen voor een behandeling op maat.Plan vandaag nog uw afspraak bij The Wellness Room en ervaar de voordelen van een dieptemassage Antwerpen Kempen!
Locatie AntwerpenArthur goemaerlei 50 Antwerpen Openingstijden
Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Locatie Hoogstraten Bredaseweg 32 Hoogstraten Openingstijden
Ons team staat  7 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Afspraak maken Cadeaubon