Dieptemassage als ideale pijnbestrijder

Last van rugpijn, migraine of nekpijn en niks lijkt er tegen te helpen? De dieptemassage bij The Wellness Room in Antwerpen is dan wellicht iets voor u! Deze krachtige massage dringt diep in de weefsels door en verlicht zo de pijn.

Wat is een dieptemassage?

Verschillende factoren zoals spierknopen of spanningen in uw lichaam kunnen pijn veroorzaken. Bij de dieptemassage van The Wellness Room verhogen we de doorbloeding van de getroffen spierlagen en brengt de masseur uw lichaam helemaal terug in balans. Ook worden hierbij de beschadigde weefsels meegenomen. Door gebruik te maken van kneden, het rollen en rekken van de huid worden spierspanningen en knopen aangepakt. Dit alles verbetert de afvoer van afvalstoffen. Mocht u bijvoorbeeld een sportblessure hebben kunt u ook een dieptemassage uitproberen.

 

We streven ernaar om u zo ontspannen mogelijk onze praktijk te laten verlaten en hopelijk de pijn uiteindelijk wat te verlichten. Mocht u deze massage met een vriend, vriendin of kennis willen doen is dat ook geen probleem. U kunt dan kiezen voor de duo behandeling. Geniet samen van een dieptemassage die maar liefst 80 minuten duurt! Heeft u al vaker deze behandeling gehad en beviel dit goed? U kunt tijdens het online boeken uw favoriete therapeute aanvinken.

 

Na de dieptemassage

Omdat een dieptemassage een erg stevige massagevorm is, kan het voorkomen dat u dit voelt na de massage. De pijn mag nooit onaangenaam worden. Mocht het tijdens de massage al pijn doen, laat dit gerust aan ons weten. Wij zullen hier dan rekening mee houden en de massage aanpassen. Na de dieptemassage raden wij u aan om veel water te drinken om stijfheid te voorkomen. Waarom wij dit adviseren? Water helpt afvalstoffen sneller uw lichaam te verlaten. Als u bijvoorbeeld last heeft van stijve spieren betekent dit dat uw lichaam veel afvalstoffen heeft verwijderd.

Voordelen dieptemassage bij The Wellness Room

De dieptemassage is de ideale massage als u opzoek bent naar een stevige massage die u van uw spanningen verlost. Daarnaast verbetert het uw houding, herstelt het uw balans en verbetert het de kwaliteit van uw slaap. Wij zullen u warm ontvangen. Voor en na de behandeling kunt u plaatsnemen in onze heerlijke lounge. Geniet van een lekker kopje koffie of een kopje kruidenthee voordat uw massage begint. Bij The Wellness Room werken uitsluitend professionele therapeutes met een 6-jarige opleiding achtergrond. Dit alles om u de beste kwaliteit te garanderen. Al 7 jaar de beste massages van Antwerpen!

Over The Wellness Room

Op zoek naar een heerlijke massage? Bij The Wellness Room kunt u kiezen uit meer dan 25 verschillende soorten massage behandelingen. Zo is er voor iedereen iets fijns! Mocht u liever een beauty behandeling willen is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden de beste prijs bij massages in Antwerpen. Daarnaast is The Wellness Room centraal gelegen dus kunt u ons makkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Toch met de auto? Geen probleem! U kunt parkeren in onze privé parking zodat u geen parkeerstress heeft.

Wilt u graag deze heerlijke dieptemassage boeken? Dit kan gemakkelijk online of neem contact met ons op!
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon