Onze zwangerschapsmassage met extra aandacht voor voeten en onderrug is heerlijk genieten! Niet alleen kan je dit boeken met je partner, maar je hebt ook de mogelijkheid om er een gezellig verwenmomentje van te maken wanneer jullie beide zwanger zijn! Tijdens je zwangerschap kan je last krijgen van opgezwollen voeten en/of benen. Pijn in de onderrug of gehele rug is ook een veel voorkomende klacht. Het is verstandig je eens goed te laten masseren op een speciaal daarvoor uitgeruste tafel. Deze massage is een echte aanrader! Indien gewenst, kan je ook vragen voor een warm voetenbad voorafgaand aan de massage, wat dikwijls helpt het lichaam volledig te ontspannen. Kom beide genieten in duo en laat je lekker verwennen!


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Duo zwangerschapsmassage 2 zwangeren behandeling

Boek online uw Duo zwangerschapsmassage 2 zwangeren behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Duo zwangerschapsmassage 2 zwangeren behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Duo zwangerschapsmassage 2 zwangeren behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0