De duomassage aroma is niet zomaar een massage! Deze duo aromamassage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol bij de duomassage aroma. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helderder. De behandeling bestaat uit een volledige lichaamsmassage voor 2 personen. De aanrakingen zijn veel lichter. Ook minder gericht op de spieren. Doordat je hele lichaam gemasseerd wordt kom je meer in contact met jezelf. Kortom voel je de spanning verminderen en dat gevoel zal enkele dagen aanhouden. Geniet er samen van en deel je ervaring!


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Duomassage Aromamassage behandeling

Boek online uw Duomassage Aromamassage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Duomassage Aromamassage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Duomassage Aromamassage behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0