De massage Relax en go is ideaal voor onze klanten die tijdens een korte break even willen ontspannen. Last van stress? Burn-out? Wil je er gewoon even tussenuit zonder te veel gedoe? Werkstress samen met een collega? Kies dan nu voor onze massage Relax en go en droom weg tijdens je ervaring! Verwen jezelf en onderga een heerlijke onstpannende massage van 50min! Onze gecertificeerde therapeutes staan klaar om jullie op te vangen en volledig in de watten te leggen!


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Massage Relax en Go behandeling

Boek online uw Massage Relax en Go behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Massage Relax en Go behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Massage Relax en Go behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0