De anti-stress massage: stress verdwijnt

Wie denkt aan anti-stress massage denkt hoogstwaarschijnlijk aan ontspannende klanken. Maar ook denkt men aan ritmische en trage massagetechnieken, die je alle dagelijkse beslommeringen een uurtje doen vergeten. Dat is ook precies wat u mag verwachten tijdens een deugddoende anti-stress massage. De anti-stress massage is een zachte massage, met veel effleurages, of zachte aanrakingen, strekkingen. 
Anti Stress Massage in Antwerpen
Er is keuze uit meerdere opties:

  • De antistress massage relax en go: 50 min
  • De antistress massage deluxe: 60 min
  • De antistress massage met extra facial spa: 90 min
  • De antistress gezichtsmassage facial spa: 60 min
  • Antistress gezichtsmassage met endermolift: 60 min

De 2 laatste opties zijn geen lichaamsmassages maar gezichtsmassages die ook zeer ontspannend zijn. The Wellness Room werkt met gecertificeerde therapeutes, met de juiste opleiding en kennis die zich hoog onderscheiden van de relaxmassage die u overal kan krijgen. Bij The Wellness Room in Antwerpen bent u verzekert van professionaliteit. 
Een anti stress massage in Antwerpen Zuid

Professionele anti stress massage in Antwerpen

Uit ervaring weten we bij The wellness Room dat een combinatie van rugmassage, voetmassage en een hoofd-gezichtsmassage u volledig zal doen ontspannen. Zelfs personen met een zeer gejaagde levensstijl komen in The Wellness Room volledig tot rust. Neem uw tijd en kom 10 minuutjes vroeger, zo kan u eerst genieten van een kopje thee.
Anti Stress Massage bij The Wellness Room

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties