De anti-stress massage: stress verdwijnt

Wie denkt aan anti-stress massage denkt hoogstwaarschijnlijk aan ontspannende klanken. Maar ook denkt men aan ritmische en trage massagetechnieken, die je alle dagelijkse beslommeringen een uurtje doen vergeten. Dat is ook precies wat u mag verwachten tijdens een deugddoende anti-stress massage. De anti-stress massage is een zachte massage, met veel effleurages, of zachte aanrakingen, strekkingen. 

 

Anti Stress Massage in Antwerpen

Welke anti-stress massage is mogelijk?

Er is keuze uit meerder opties:
  • De antistress massage relax en go: 50 min
  • De antistress massage deluxe: 60 min
  • De antistress massage met extra facial spa: 90 min
  • De antistress gezichtsmassage facial spa: 60 min
  • Antistress gezichtsmassage met endermolift: 60 min
De 2 laatste opties zijn geen lichaamsmassages maar gezichtsmassages die ook zeer ontspannend zijn. The Wellness Room werkt met gecertificeerde therapeutes, met de juiste opleiding en kennis die zich hoog onderscheiden van de relaxmassage die u overal kan krijgen. Bij The Wellness Room in Antwerpen bent u verzekert van professionaliteit.
Een anti stress massage in Antwerpen Zuid

Wat doet een anti-stress massage precies?

Het is belangrijk om te weten wat een anti-stress massage precies doet. Daarom zullen we dit in dit onderdeel uitwerken.

Een ant-stress massage zorgt ervoor dat je dopaminelevel stabiliseert. Dit stofje, ook wel ''geluksstofje'' genoemd, speelt een grote rol in je hersenen wat betreft het beloningssysteem. Alles wat je eet, drinkt of als prettig ervaart, zorgt ervoor dat er door uw hersenen dopamine aangemaakt wordt. Dit is de reden dat u zichzelf gelukkig voelt. Wanneer u stress heeft, is de balans in dopamine verstoort en deze moet dan gestabiliseerd worden om uzelf beter te voelen. Het kneden van de spieren en en het druk uitoefenen hierop tijdens een massage, stimuleert de aanmaak van dopamine en helpt je lichaam daarmee om beter om te gaan met stress.

Daarnaast helt de massage ervoor dat u maximaal kan relaxen. Op het moment dat je gestresst bent, zullen je spieren zich aanspannen , waardoor er een constant gevoel van spierspanning is. Ons lichaam kan stress moeilijk aan als er spanning op het lichaam staat. Geen enkel medicijn of kunstmatige stimulans helpt zo goed als een natuurlijke massage. De combinatie van de juiste apparatuur, therapeutische vaardigheden en rustige muziek zal helpen het lichaam volledig te ontspannen.
Anti Stress Massage bij The Wellness Room

Professionele anti stress massage in Antwerpen

Uit ervaring weten we bij The wellness Room dat een combinatie van rugmassage, voetmassage en een hoofd-gezichtsmassage u volledig zal doen ontspannen. Zelfs personen met een zeer gejaagde levensstijl komen in The Wellness Room volledig tot rust. Neem uw tijd en kom 10 minuutjes vroeger, zo kan u eerst genieten van een kopje thee.
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen