Hotstone Massage Antwerpen, een weldaad voor uw body én mind

Zeer aangename relaxatie van body én mind. Het gewicht van de stenen geeft een speciaal oprekkend effect op de spieren. Dit wordt als zeer aangenaam ervaren. De unieke combo van warmte en beweging tijdens deze hotstone massage behandeling maakt dat de massage dieper op het spierweefsel inwerkt. 

Boek een Hot Stone Antwerpen bij The Wellness Room
Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid. Ideaal voor de koudere dagen. Er wordt niet de hele tijd met de stenen gemasseerd. Een hotstone massage Antwerpen is bij uitstek aangeraden bij ongemakken zoals stress, spanningen, blokkades, vermoeidheid, enz… maar ook bij een laag energie gehalte of humeur. Heeft u last van een geblokkeerde nek of rug? Dan kan de therapeute met de hot stones de spieren voorverwarmen via de chakras alvorens de massage te starten.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Hot stone massage behandeling

Boek online uw Hot stone massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Hot stone massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Hot stone massage behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0