Hotstone Massage Antwerpen, een weldaad voor uw body én mind

Wil je graag de hotstone massage boeken? Boek dan de 'massage naar keuze' bij boek online, en schrijf bij de notes: hotstone please! Of schrijf daar een extra informatief berichtje aan jouw therapeute!
Hotstone massage Antwerpen
De hotstone massage is een zeer aangename relaxatie van body én mind. Het gewicht van de stenen geeft een speciaal oprekkend effect op de spieren. Dit wordt als zeer aangenaam ervaren. De unieke combo van warmte en beweging tijdens deze hotstone massage behandeling maakt dat de massage dieper op het spierweefsel inwerkt. 
Een hotstone massage in Antwerpen Zuid
Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid. Ideaal voor de koudere dagen. Er wordt niet de hele tijd met de stenen gemasseerd. Een hotstone massage Antwerpen is bij uitstek aangeraden bij ongemakken zoals stress, spanningen, blokkades, vermoeidheid, enz… maar ook bij een laag energie gehalte of humeur. 
Een hotstone massage in Antwerpen bij The Wellness Room
Heeft u last van een geblokkeerde nek of rug? Dan kan de therapeute met de hot stones de spieren voorverwarmen via de chakras alvorens de massage te starten.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties