Een rustgevende hotstone massage

Indien u graag een hotstone massage wilt boeken, bent u bij The Wellness Room in Antwerpen aan het juiste adres. Een hotstone massage boeken kan eenvoudig via ons afsprakenformulier. De hotstone massage is een zeer aangename relaxmassage voor body en mind. Het gewicht van de stenen geeft een speciaal oprekkend effect op de spieren wat als zeer aangenaam wordt ervaren door veel klanten. De unieke combinatie van warmte en beweging tijdens deze hotstone massage behandeling maakt dat de massage dieper op het spierweefsel inwerkt.
Hotstone massage Antwerpen

Ontspanning met een hotstone massage

Een hotstone massage is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar ontspanning en een stress verlichtende massage. Deze massage is erg populair, omdat u uw lichaam en geest tegelijkertijd kunt laten kalmeren. Tijdens deze massage maken we gebruik van heerlijk geurende oliën en warme stenen om uw spieren te laten ontspannen. Een hotstone massage is zeer geschikt om uw bloedcirculatie en uw algehele gezondheid te verbeteren.
Een hotstone massage in Antwerpen Zuid

Voor wie is een hotstone massage geschikt?

Bij The Wellness Room in Antwerpen is iedereen welkom. Jong en oud. Daarnaast is een hotstone massage zeer geschikt voor mensen met:
  • Rugklachten.
  • Nekklachten.
  • Spierpijn.
  • Een slechte bloedcirculatie.
  • Algemene moeheid.
  • Pijn in de gewrichten.
Een hotstone massage in Antwerpen bij The Wellness Room

De voordelen van een hotstone massage

Naast een ontspannend uurtje heeft een hotstone massage nog veel meer voordelen, waaronder:
  • Een hotstone massage werkt tegen pijn en helpt spierpijn of zenuwpijn te verlichten. Dit komt door de warmte van de stenen waardoor e bloedtoevoer wordt verbeterd.
  • Een hotstone massage zorgt ervoor dat uw stress wordt verlicht. Door een prettige me-time werkt dit positief op uw gemoedstoestand, waardoor uw stress wordt verlicht.
  • Een hotstone massage zorgt voor een betere nachtrust. Door de stress kan het zijn dat u minder goed slaapt. Uit onderzoek blijkt dat een massage uw nachtrust positief beïnvloedt.
  • Een hotstone massage zorgt voor flexibele gewrichten. De warmte van de stenen ontspannen de spieren en gewrichten, waardoor uw gewrichten makkelijker kunnen bewegen.
Een hotstone massage, een populaire manier om te ontspannen. Laat de vulkanische stenen uw lichaam verwarmen en geniet van een prettige hotstone massage bij The Wellness Room in Antwerpen. Een afspraak maken voor een hotstone massage kan snel en eenvoudig via onze afsprakenformulier.

Een hotstone massage bij The Wellness Room

Bij The Wellness Room in Antwerpen kunt u kiezen uit verschillende soorten massages om te ontspannen. In onze unieke herenpand in Antwerpen doen we dagelijks verschillende behandelingen en laten we onze klanten stralen. Daarnaast kunt u eenvoudig in de omgeving parkeren, zodat u geen parking stress heeft in Antwerpen.
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen