Hotstone Massage Antwerpen, een weldaad voor uw body én mind

Wil je graag de hotstone massage boeken? Boek dan de 'massage naar keuze' bij boek online, en schrijf bij de notes: hotstone please! Of schrijf daar een extra informatief berichtje aan jouw therapeute!

De hotstone massage is een zeer aangename relaxatie van body én mind. Het gewicht van de stenen geeft een speciaal oprekkend effect op de spieren. Dit wordt als zeer aangenaam ervaren. De unieke combo van warmte en beweging tijdens deze hotstone massage behandeling maakt dat de massage dieper op het spierweefsel inwerkt. 

Boek een Hot Stone Antwerpen bij The Wellness Room
Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid. Ideaal voor de koudere dagen. Er wordt niet de hele tijd met de stenen gemasseerd. Een hotstone massage Antwerpen is bij uitstek aangeraden bij ongemakken zoals stress, spanningen, blokkades, vermoeidheid, enz… maar ook bij een laag energie gehalte of humeur. Heeft u last van een geblokkeerde nek of rug? Dan kan de therapeute met de hot stones de spieren voorverwarmen via de chakras alvorens de massage te starten.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0