Duo Hotstone Massage Antwerpen, een weldaad voor jullie body én mind! Een duomassage is altijd leuk! Waarom alleen ontspannen als je beide heerlijk kan genieten op dezelfde moment! Kies voor de duomassage hotstone en kies voor een zeer aangename relaxatie van body én mind. 
Het gewicht van de stenen geeft een speciaal oprekkend effect op de spieren. Dit wordt als zeer aangenaam ervaren. De unieke combo van warmte en beweging tijdens deze hotstone massage behandeling maakt dat de massage dieper op het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid. Ideaal voor de koudere dagen. Er wordt niet de hele tijd met de stenen gemasseerd. 
Een hotstone massage Antwerpen is bij uitstek aangeraden bij ongemakken zoals stress, spanningen, blokkades, vermoeidheid, enz… maar ook bij een laag energie gehalte of humeur. Hebben jullie last van een geblokkeerde nek of rug? Dan kan de therapeute met de hot stones de spieren voorverwarmen via de chakras alvorens de massage te starten! Kom samen genieten van onze heerlijke duomassage Hotstone en ga volledig ontspannen terug naar buiten.
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen