Het wegnemen van de spanning op jouw spieren door middel van onze specifieke massages kan jouw klachten drastisch verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen. Een diepgaande massage en advies van onze therapeutes zorgt voor snel resultaat en het voorkomen van gelijkaardige klachten in de toekomst.

Vaak is medische massage complementair aan andere geneeswijzen, zoals bijvoorbeeld kinesitherapie. The Wellness Room biedt massages voor lichaamsklachten aan die perfect uw behandeling bij de kinesist kunnen aanvullen. Zo kunnen mensen met algemene lichaamsklachten ook veel baat hebben bij een professionele deep tissue massage of mindfullness-massage bij erkende gezondheids-en massagetherapeuten. Ook wanneer het probleem meer stress-gerelateerd is kan u dit vaak oplossen door zich eens goed en professioneel te laten masseren. The Wellness Room biedt een breed gamma aan massages voor lichaamsklachten en dit in samenwerking met kinesist Antwerpen.

Boek online uw massages voor lichaamsklachten

Boek online uw massage voor lichaamsklachten in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage voor lichaamsklachten of geef ons uw wensen door voor een massage voor lichaamsklachten op maat. Alle beschikbare massages voor lichaamsklachten zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen