Het wegnemen van de spanning op jouw spieren door middel van onze specifieke massages kan jouw klachten drastisch verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen. Een diepgaande massage en advies van onze therapeutes zorgt voor snel resultaat en het voorkomen van gelijkaardige klachten in de toekomst.

Vaak is medische massage complementair aan andere geneeswijzen, zoals bijvoorbeeld kinesitherapie. The Wellness Room biedt massages voor lichaamsklachten aan die perfect uw behandeling bij de kinesist kunnen aanvullen. Zo kunnen mensen met algemene lichaamsklachten ook veel baat hebben bij een professionele deep tissue massage of mindfullness-massage bij erkende gezondheids-en massagetherapeuten. Ook wanneer het probleem meer stress-gerelateerd is kan u dit vaak oplossen door zich eens goed en professioneel te laten masseren. The Wellness Room biedt een breed gamma aan massages voor lichaamsklachten en dit in samenwerking met kinesist Antwerpen.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0