Beide nood aan een ontspannen massage na al die examens stress of werk stress? Tijdens een duo anti stress massage kunnen jullie samen even tot rust komen in deze drukke tijden. Niets is minder fijn om dit te ervaren na een drukke werkdag of werkweek. De duomassage Antistress Deluxe is een van de meest effectieve behandelingen om samen weer tot rust te komen! Wanneer je gedurende een korte periode onder druk staat zorgen bepaalde hormonen ervoor dat je sneller, scherper en sterker bent, maar wanneer je lichaam langere periode onder druk staat kan dit leiden tot gewichtstoename, depressie, angst, hoge bloeddruk, hoofdpijn, nekklachten en spierpijnen. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig even de tijd voor u zelf neemt om goed te ontspannen! En niets is leuker dan dit te doen in duo! Kies voor onze duomassage Antistress deluxe en laat je samen verwennen in The Wellness Room.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0