De duomassage all-in one is een van de favorieten van fervente massageliefhebbers. Als je je graag wil laten meevoeren in de verschillende massage-culturen rondom de wereld, kan de duomassage all-in-one een echte voltreffer zijn. Uw therapeute combineert traditioneel westerse technieken, met technieken uit Bali, Azië, Afrika, en andere continenten. Een reis rond de wereld, de duomassage all-in-one. Uw therapeute werkt ook met hotstones, en legt een pad op uw meridianen. Lichaam en geest worden in balans gebracht, tijdens de duomassage all-in-1, die met een duurtijd van 2 uur een record maakt in het hele aanbod duomassages.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Duomassage All-in-one behandeling

Boek online uw Duomassage All-in-one behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Duomassage All-in-one behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Duomassage All-in-one behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0