Een Balinese massage bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling doorheen het lichaam. Wanneer je kiest voor de duo Balinese massage kies je voor op en top relaxatie! Tijdens de duomassage komt het lichaam in een diepe staat van relaxatie. De therapeutes geven deze massages met de onderarmen, die al glijdend met de nodige druk, over grote oppervlakken heen masseren. Een heel andere ervaring dan de traditionele kneed-technieken. Net op zoek naar iets anders voor beide? Kies dan voor de duo Balinese massage en ervaar samen een mini-vakantie!


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Duomassage Balinese massage behandeling

Boek online uw Duomassage Balinese massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Duomassage Balinese massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Duomassage Balinese massage behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0