Heerlijke Wellness Massage in Antwerpen

Heeft u behoefte om 90 minuten lang heerlijk te ontspannen? Kies dan voor The Wellness massage Antwerpen!

Wat kunt u verwachten van een Wellness Massage?

Deze massage is een combinatie van een heerlijke diepte massage met een hotstone massage. Mocht u last hebben van pijnlijke spieren, bijvoorbeeld in de wintermaanden, kan deze massage u goed verwennen en u hierbij helpen. De hotstones worden zo geplaatst dat u de volledige warmte door uw lichaam kan voelen. Voor een hotstone massage worden stenen van basalt gebruikt. Dit zijn vulkanische stenen die warmte kunnen vasthouden en afgeven. Ook wordt het lichaam lekker los gemasseerd. Ultiem verwenmoment dus!
Wellness Massage in Antwerpen

Waarom een Wellness Massage bij The Wellness Room?

Mocht u bindweefsel- en spierspanningen willen verlichten is deze massage erg geschikt voor u. Door de warmte in het bindweefsel wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en verbeterd dit zuurstoftoevoer, dit alles heeft als gevolg dat u een ontspannen gevoel voelt. Geniet van de professionele behandeling in een van onze rooms. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende andere massages of een manicure, afslanking of ontharing. Voor iedereen is er een heerlijke behandeling, onze professionals laten u heerlijk genieten!

Wilt u samen met een kennis, vriend of vriendin genieten van een massage? Kies dan voor een van onze duo-behandelingen. Mocht dit niet klinken als een massage voor u, hebben we nog genoeg keuze in andere massages. Bijvoorbeeld voetmassages of een massage als u rugklachten heeft.

Voordelen Wellness massage bij The Wellness Room

The Wellness Room is onderscheidend in prijs, ervaring en professionaliteit. Daarnaast reserveert u bij ons gemakkelijk online een van onze vele massages. U heeft geen parkeerstress, parkeer gratis in onze privé parking op minder dan een minuut wandelen. Daarnaast heeft The Wellness Room flexibele openingstijden, we zijn namelijk 6 dagen per week geopend. Zo kunt u op bijna ieder tijdstip een heerlijke massage bij ons boeken.

Over The Wellness Room

Bij The Wellness Room werken bij uitsluitend met professionals met jaren ervaring op het gebied van massage en beauty. Daarnaast bieden wij de beste prijs bij massages in Antwerpen. U wordt ontvangen in onze gezellige lounge waar u heerlijk kan genieten van een kopje koffie of een heerlijk kopje verse kruidenthee. Na de behandeling kunt u hier natuurlijk ook nog even plaatsnemen. Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel en relaxt de praktijk verlaat.
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen