Sportmassage is de ideale massagevorm bij pijnlijke, vermoeide en stijve spieren. Niet alleen door sporten, maar ook als gevolg van overbelasting na zware fysieke arbeid of vanwege een verkeerde lichaamshouding. Sportmassage stimuleert de doorbloeding en helpt de spieren te ontspannen.
Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een  nemen. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald.
Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning. Daarmee zou je je spieren namelijk teveel belasten en zul je er eerder nadeel van ondervinden dan er voordeel van hebben. Als je je wilt laten masseren vlak voordat je een grote inspanning gaat leveren, kies dan altijd voor een massage die de spieren niet al te zeer belast.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Lichaamsklachten: blessure behandeling

Boek online uw Lichaamsklachten: blessure behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Lichaamsklachten: blessure behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Lichaamsklachten: blessure behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0