Zijn jullie samen op zoek naar net iets meer dan een ontspannende massage? Ga dan voor onze duomassage antistress met extra facial spa! Een heerlijke massage met als kers op de taart een aangename facial spa die je helemaal laat wegdromen! Bovendien gebruiken de therapeutes tijdens de Facial Spa gezichtsmassage warme kompressen, een zachte reinigingslotion, een warme frambozenpitolie en een verzorgende dagcrème. Een milde reiniging dus, gevolgd door een heerlijk lange massage en dit voor jullie beiden! Een facial spa is zeker geen overbodige luxe. Ze verhoogt het algemeen welzijnsgevoel. Ze geeft u de energie en frisheid die u nodig heeft. Ga voor dat ietsje meer en kies voor de duomassage antistress met extra facial spa!


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Duomassage Antistress met Facial Spa behandeling

Boek online uw Duomassage Antistress met Facial Spa behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Duomassage Antistress met Facial Spa behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Duomassage Antistress met Facial Spa behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0