The rise of the boyzilian of the manzilian

Ik hoor het jullie al zeggen, finally!
Na veel aanvragen en een stijgend aantal wax klantjes is het zover! The boyzilian!

Schaamstreek Waxen is ook voor mannen!

Niet alleen voor vrouwen is een (semi/ volledige) zachte, haarloze schaamstreek een trend, maar ook voor mannen. Steeds meer mannen vinden het prettig als de schaamstreek geheel ontdaan is van haar. 
Hier bij The Wellness room waxen we vanaf nu zowel dames als heren. De waxsessie voor heren duurt net iets langer dan voor dames (nl 45min). Het gebied is complexer en mannen hebben doorgaans veel meer en stuggere haargroei!

Wat wordt precies gewaxt bij een boyzilian?

Alles! Natuurlijk kan je bij voorkeur doorgeven welke delen niet onthaard moeten worden! Het voordeel van waxen boven scheren is eenvoudig: bij waxen blijft het haar lang weg en je hebt minder last van irritatie van de huid. Een zachte huid is ook voor mannen heel prettig. En ja, het is even doorzetten, maar bouw je een regelmatig waxritme op, dan gaat het steeds makkelijker. De haren komen minder stug terug.

Akward?

Absoluut niet. Onze waxspecialistes gaan secuur en professioneel te werk. Tijdens de behandeling zullen je intieme delen ook afgedekt blijven, don’t worry, elk haartje wordt aangepakt!

Voor de verzorging thuis hebben we een fantastische aftercare dat ingegroeide haren zal tegenhouden! 
Gentlemen, be brave en kies voor een verzorgde, onthaarde schaamstreek. Een gladde huid is de trend!

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0