Manicure met Gellak

Bij The Wellness Room kan je een Manicure in Antwerpen laten verzorgen in Wellness-stijl
Manicure is een behandeling van de handen en nagels, die je soms graag door een professional wil laten uitvoeren. Waarom? Wanneer je bijvoorbeeld je nagels graag netjes in een bepaalde vorm gevijld wil hebben, of wanneer je bv. last hebt van afgebroken nagels, lastige nagelriemen, of ruwe handen of vingertoppen. In onze salon krijg je te maken met professionele stylistes. 

Manicure behandeling met gelpolish in Antwerpen bij The Wellness Room

De manicure behandeling in Antwerpen begint met het desinfecteren van de handen en nagels. Nadien volgt een verzorgende keratine behandeling van de nagels. Een anti-snip serum wordt aangebracht. Nagelvelletjes worden voorzichtig naar achteren gebracht indien nodig, en afgeknipt waar ze uitsteken. Dit gaat makkelijker door de keratine behandeling en nagelriemolie. De nagels worden in vorm gevijld. Wanneer je graag je nagels wil laten lakken, is het belangrijk dat we de nagelplaat ontdoen van overgebleven producten. De nagelplaat wordt lichtjes gebufferd en klaargemaakt voor een basis beschermcoat. Vervolgens lakken we 2 of 3 lagen kleur gelpolish van The Gelbottle. De nagel wordt afgewerkt met een matte of blinkende toplaag. Mits voorzichtigheid, zou je tot 3 weken kunnen genieten van je nieuwe nagels!
 
Handmassage na de manicure 
De handmassage maakt de manicure af. We gebruiken hiervoor een romige handencreme die helemaal zal intrekken tijdens de massage.  De lak is een gelpolish gellak die gemiddeld 2 tot 3 weken blijft, afhankelijk hoe uw nagelplaat het stelde voor de behandeling, en afhankelijk hoe goed u zorgt draagt voor uw nagels.
 
 
Leuke weetjes over nagelvormen 
 • Vierkant voor gemakkelijke mensen: Wil jij graag nagels waar je je zo weinig mogelijk om moet bekommeren? Met een vierkante vorm kan je quasi niets mis doen. Je kan het makkelijk zelf bijhouden, en je nagels hoeven er niet erg lang voor te zijn. Wil je liever vierkante nagels, maar zonder het harde effect? Dan vraag je best om afgeronde nagels, je hebt hetzelfde effect maar de afgeronde hoekjes ogen iets zachter.
 • Rond voor korte nagels: Wie korte nagels heeft maar toch graag met verzorgde handen door het leven gaat, kiest best voor een ronde vorm die maar net iets verder gaat dan je natuurlijke nagelbed. Ook ideaal voor nagelbijters.
 • Ovaal voor lange nagels: Heb je lange nagels en zie je het liefst vrouwelijke, slanke vingers? Dan is de ovale vorm perfect: die zorgt ervoor dat je handen namelijk langer en sierlijker lijken.
 • Squoval voor wie niet kan kiezen: Deze vorm combineert de lengte van lange ovale nagels met het silhouet van vierkante nagels.
 • Ballerina voor sterke nagels: Wil je eens iets anders en ben je gezegend met sterke nagels? Dan kan je de ballerinastijl eens proberen. Die heeft zijn naam trouwens niet gestolen, want de vorm doet denken aan de pointeschoenen van prima ballerina’s.
 • Amandel voor extra lange nagels: Ovaal maar nog net een stapje verder? Dan heb je de amandelvorm. Deze zacht gepunte vorm verlengt je handen optisch.
 • Stiletto voor durvers: Eerlijk, praktisch is het niet. Maar deze stijl is ongetwijfeld wél voor straffe dames. Alleen hopen dat je niet te veel op een toetsenbord of je telefoon moet tokkelen.

Handmassage na de manicure 

De handmassage maakt de manicure af. We gebruiken hiervoor een romige handencreme die helemaal zal intrekken tijdens de massage. De lak is een gelpolish gellak die gemiddeld 2 tot 3 weken blijft, afhankelijk hoe uw nagelplaat het stelde voor de behandeling, en afhankelijk hoe goed u zorgt draagt voor uw nagels.
 

Vierkant voor gemakkelijke mensen: 

Wil jij graag nagels waar je je zo weinig mogelijk om moet bekommeren? Met een vierkante vorm kan je quasi niets mis doen. Je kan het makkelijk zelf bijhouden, en je nagels hoeven er niet erg lang voor te zijn. Wil je liever vierkante nagels, maar zonder het harde effect? Dan vraag je best om afgeronde nagels, je hebt hetzelfde effect maar de afgeronde hoekjes ogen iets zachter.

Rond voor korte nagels: 

Wie korte nagels heeft maar toch graag met verzorgde handen door het leven gaat, kiest best voor een ronde vorm die maar net iets verder gaat dan je natuurlijke nagelbed. Ook ideaal voor nagelbijters.

Ovaal voor lange nagels:

Heb je lange nagels en zie je het liefst vrouwelijke, slanke vingers? Dan is de ovale vorm perfect: die zorgt ervoor dat je handen namelijk langer en sierlijker lijken.

Squoval voor wie niet kan kiezen:

Deze vorm combineert de lengte van lange ovale nagels met het silhouet van vierkante nagels.

 

Ballerina voor sterke nagels:

Wil je eens iets anders en ben je gezegend met sterke nagels? Dan kan je de ballerinastijl eens proberen. Die heeft zijn naam trouwens niet gestolen, want de vorm doet denken aan de pointeschoenen van prima ballerina’s.

Amandel voor extra lange nagels: 

Ovaal maar nog net een stapje verder? Dan heb je de amandelvorm. Deze zacht gepunte vorm verlengt je handen optisch.

Stiletto voor durvers: 

Eerlijk, praktisch is het niet. Maar deze stijl is ongetwijfeld wél voor straffe dames. Alleen hopen dat je niet te veel op een toetsenbord of je telefoon moet tokkelen.
Boek online
Locatie Antwerpen Arthur goemaerlei 50 Antwerpen Openingstijden
Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Locatie HoogstratenBredaseweg 32 Hoogstraten Openingstijden
Ons team staat  7 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Afspraak maken Cadeaubon