LASERONTHARING. DEFINITIEF ONTHAREN.

VOEL JE GOED. VOEL JE VRIJ.

Onze zelfstandige specialiste past de meest veilige en efficiënte permanente ontharing toe met behulp van de LightSheer Diodelaser. Maak komaf met het ongemak en de ontstekingen: voor de prijs van ongeveer 5 jaar harsen bent u definitief verlost van alle haartjes, ook de ingegroeide haren. Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Veel gestelde vragen over laserontharing:

  • Is de behandeling pijnlijk? Gevoelige mensen hebben soms na de behandeling een beetje last van een tintelend of branderig gevoel, maar dat verdwijnt na enkele uren.
  • Wie komt in aanmerking? Normaal gezien kan iedereen genieten van deze definitieve laserontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Blonde haren zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijker te behandelen, maar dankzij een testsessie kan de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden.
  • Hoeveel behandelingen zijn er nodig? In de meeste gevallen is 85% van de ongewenste haartjes meestal na +/- 8 behandelingen verdwenen. Na deze beleeft een deel van de haarwortel een tweede groeifase waardoor deze na 1 à 2 jaar een bijkomstige behandeling nodig zou kunnen hebben. Permanent doden van de haarwortel kan immers enkel in de groeifase (anagene fase) van de haren.
  • Het verschil tussen LightSheer™ en andere veel gebruikte flitslamp IPL lasers? Pigmentatievlekken door oververhitting of verbranding van de huid zijn weliswaar uitgesloten met de Diodelaser. Dankzij de gepatenteerde diodelasertechnologie en de speciale op 5°C gekoelde laserkop. Het exclusieve van de Lightsheer™ is dat hij ook donkere huidtypes zonder gevaar kan behandelen. Mensen met een huidtype III, IV, V of zelfs VI komen in aanmerking voor veilige, doeltreffende behandelingen. Donkere huidtypes vragen speciale instellingen die traditionele lasers niet hebben. De Lightsheer™ geeft energie op een exacte golflengte die 100% benut wordt, de IPL-flitslamp geeft een breed gamma energie waarvan een groot percentage nutteloos en ongewenst is en verloren gaat.
  • Is het definitief? Ja, de behandeling is definitief. Soms komen na jaren enkele haartjes tevoorschijn zoals nieuwe haartjes of haartjes door hormonale veranderingen.
  • Hoe bereid ik mij voor op mijn eerste definitieve laserontharing? Om de 6 weken wordt de ontharing gedaan, daarom is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken. Het is wel aangeraden om de te behandelen zones op voorhand te scheren maar zeker NIET te ontharen met hars. Verzorgingscrèmes zijn afgeraden 48 uur voor de behandeling.
  • Mag men na de behandeling onder de zon of zonnebank? Neen. Gedurende minstens 4 weken na de behandeling, dat om pigmentvlekken te voorkomen. Met de zonnecrème factor SPF 50+, op de behandelde plaatsen, mag men voorzichtig in de zon komen. Deze bevatten geen chemische filter, maar een minerale filter.
  • Is het veilig? Ja! Het LightSheer systeem is na jaren research in 1998 in Amerika op de markt gebracht door de Coherent Medical Group. Een gerenommeerd bedrijf welke lasers voor vele medische toepassingen maakt. De laserinstellingen zijn zeer zorgvuldig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen.

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een permanente haarverwijderingsmethode. Deze methode richt zich op het vernietigen van de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen haren meer kunnen groeien.
Waarom laserontharing? Ontharing op de traditionele manier is vaak erg pijnlijk en vaak niet afdoende. Bovendien moeten de behandelingen telkens herhaald worden om de 3 weken gemiddeld. Bij laserontharing is er na enkele jaren een 'opfrisbehandeling' nodig om het resultaat te behouden.

Laserontharing: werkwijze

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Ontharing laser

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen