Geniet van een DUO (Spa) pedicure Antwerpen met professioneel voetbad

The Wellness Room biedt zowel basis-als medische pedicures aan die allen een klein spa-gedeelte omvatten. Alle pedicure behandelingen worden uitgevoerd in een moderne beauty afdeling. 
Wij zorgen ervoor dat uw voeten weer fris en verzorgd zijn en weer kunnen ademen.
 
Alle basis-en medische pedicures omvatten:
  • Een magnesium voetbad
  • Een mini voetscrub 
  • Afsluiten van de pedicure met een voetencrème door middel van een voetmassage
  • Enkel de duo basis pedicure en de duo medische pedicure omvatten een detox masker voor uw voeten op basis van magnesium of Rhassoul
  • Een grondige pedicure van teennagels, nagelriemen en voetzolen
  • lichte eelt wordt zonder problemen verwijderd tijdens de basis pedicure. Bij overvloedige eelt zal uw pedicure specialiste voorstellen een medische pedicure te laten uitvoeren. 

Last van ingegroeide nagels of andere medische problemen? Reserveer dan een medische pedicure bij onze medische specialisten!

Kom gezellig met een vriend(in) naar onze Duo Spa Pedicure Antwerpen

U kan per 2 in dezelfde kamer genieten van een duo (spa) pedicure zodat u gezellig kan praten, muziek kan luisteren of rustig iets kan drinken. En dit onder begeleiding van 1 therapeute. Eén persoon begint met een voetmasker terwijl de andere persoon de pedicure met voetbad krijgt. Daarna wisselt u om en ervaart u dezelfde behandeling als u vriend(in).

Onze SPA pedicure troeven

  1. Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtige loft komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met tal van tevreden klanten zorgen wij steeds voor first class service en professioneel opgeleid personeel zodat u niets zal mankeren.
  2. Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten in de watten gelegd worden zodat u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat.
  3. Hygiëne is troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne. Wij ontsmetten en ontdoen al onze materialen volgens de Pedicure hygiëne wet. Alle instrumenten worden daarom ook gesteriliseerd na iedere behandeling met professionele machines en producten.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0