Spa Pedicure Antwerpen

Geniet van een Spa pedicure Antwerpen met professioneel voetbad en massagezetel. Vaak wordt deze Spa Pedicure in DUO geboekt, omdat het heel leuk is om de spa pedicure met 2 te laten doen. The Wellness Room biedt een Spa behandeling aan van uw voeten die zowel basis-als medische pedicure omvat. Alle pedicure behandelingen worden uitgevoerd in een moderne beauty afdeling. Wij zorgen ervoor dat uw voeten weer fris en verzorgd zijn en weer kunnen ademen.
De Spa pedicure bij The Wellness Room omvat:
  • Een heerlijk professioneel voetbad
  • Een uitgebreide voetscrub 
  • Een uitgebreide basis- of medische pedicure: een grondige pedicure van teennagels, nagelriemen en voetzolen
  • Afsluiten van de pedicure met een voetencrème door middel van een voetmassage
  • Drukpunt massage reflexzones van de voeten
  • een speciaal voetenmasker dat moet intrekken met warmtetherapie

Kom gezellig met een vriend(in) naar onze Duo Spa Pedicure Antwerpen

U kan per 2 in dezelfde kamer genieten van een duo (spa) pedicure zodat u gezellig kan praten, muziek kan luisteren of rustig iets kan drinken. En dit onder begeleiding van 1 therapeute, ofwel twee therapeutes. Eén persoon begint met een voetmasker terwijl de andere persoon de pedicure met voetbad krijgt. Daarna wisselt u om en ervaart u dezelfde behandeling als u vriend(in). U kan ook alles tegelijktijdig in DUO doen, met 2 therapeutes, dit kan u kiezen bij het online boeken.

Onze SPA pedicure troeven

  1. Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtige loft komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met tal van tevreden klanten zorgen wij steeds voor first class service en professioneel opgeleid personeel zodat u niets zal mankeren.
  2. Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten in de watten gelegd worden zodat u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat.
  3. Hygiëne is troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne. Wij ontsmetten en ontdoen al onze materialen volgens de Pedicure hygiëne wet. Alle instrumenten worden daarom ook gesteriliseerd na iedere behandeling met professionele machines en producten.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon