Spa Pedicure Antwerpen

Geniet van een DUO (Spa) pedicure Antwerpen met professioneel voetbad The Wellness Room biedt zowel basis-als medische pedicures aan die allen een klein spa-gedeelte omvatten. Alle pedicure behandelingen worden uitgevoerd in een moderne beauty afdeling. 
Wij zorgen ervoor dat uw voeten weer fris en verzorgd zijn en weer kunnen ademen.
 
Alle basis-en medische pedicures omvatten:
  • Een magnesium voetbad
  • Een mini voetscrub 
  • Afsluiten van de pedicure met een voetencrème door middel van een voetmassage
  • Enkel de duo basis pedicure en de duo medische pedicure omvatten een detox masker voor uw voeten
  • Een grondige pedicure van teennagels, nagelriemen en voetzolen
  • lichte eelt wordt zonder problemen verwijderd tijdens de basis pedicure. Bij overvloedige eelt zal uw pedicure specialiste voorstellen een medische pedicure te laten uitvoeren. 

Last van ingegroeide nagels of andere medische problemen? Reserveer dan een medische pedicure bij onze medische specialisten!

Kom gezellig met een vriend(in) naar onze Duo Spa Pedicure Antwerpen

U kan per 2 in dezelfde kamer genieten van een duo (spa) pedicure zodat u gezellig kan praten, muziek kan luisteren of rustig iets kan drinken. En dit onder begeleiding van 1 therapeute, ofwel twee therapeutes. Eén persoon begint met een voetmasker terwijl de andere persoon de pedicure met voetbad krijgt. Daarna wisselt u om en ervaart u dezelfde behandeling als u vriend(in). U kan ook alles tegelijktijdig in DUO doen, met 2 therapeutes, dit kan u kiezen bij het online boeken.

Onze SPA pedicure troeven

  1. Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtige loft komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met tal van tevreden klanten zorgen wij steeds voor first class service en professioneel opgeleid personeel zodat u niets zal mankeren.
  2. Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten in de watten gelegd worden zodat u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat.
  3. Hygiëne is troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne. Wij ontsmetten en ontdoen al onze materialen volgens de Pedicure hygiëne wet. Alle instrumenten worden daarom ook gesteriliseerd na iedere behandeling met professionele machines en producten.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK


© 2021 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0