Sugar waxing in Antwerpen

Beste klanten,

Door het vertrek van onze Sugaring experte bieden wij momenteel geen suikerwaxing of sugaring meer aan. Wél hebben we de allerzachtste wax van Lycon Australia en Waxexperts die zelfs geschikt zijn voor de zeer gevoelige en allergische huid, en daarom de perfecte vervanging zijn van onze vroegere suikerwax.

Sugaring is geschikt voor de zeer gevoelige huid. Ook voor diegene die houdt van een natuurlijke en biologische manier van ontharen.

 
De kans op irritatie is miniem omdat de suiker 100% natuurlijk is. Sugar waxing wordt ook als minder pijnlijk ervaren doordat de haartjes worden verwijderd met de haargroeirichting mee. Dat alles maakt het veel aangenamer.
Onze sugaring specialiste Sonia is speciaal aangeworven voor de sugaring of suikerontharing te verzorgen in The Wellness Room. Dat wil zeggen dat zij een experte is in het vakgebied. U bent bij haar aan het juiste adres voor een sugaring specialiste met jarenlang ervaring, full body, voor vrouwen, dus ook voor Brazilian wax met suiker. 
 
U maakt met een suikerontharing of sugaring geen kans op verbranding omdat de temperatuur van de sugar pasta gelijk is aan uw lichaamstemperatuur. Bij andere soorten wax is dit niet het geval.
Uw huid wordt zachter door suikerhars of suikerpasta. Ook krijgt u geen last van beschadigingen of allergische reacties van de huid. Sugar waxing is geschikt voor:
  • Mensen met een allergische reactie op de stof Colophonium of Rosin
  • Mensen met een allergische reactie op de stof Glycerol Hydrogenated Rosinate

Waarom kiezen voor Suikerwax?

Het doet minder pijn omdat de haren met dezelfde richting als de haargroei worden verwijderd. Bij de andere harsen is dit altijd tegen de haargroei richting in. Bovendien is de suiker zeer zacht voor de huid. En dit tijdens én na het waxen. De suiker is op lichaamstemperatuur en zal dus nooit te warm aanvoelen.

Voor een Succesvolle Suikerwax

De suiker is in water oplosbaar. Daarom is het van belang dat u niet bezweet ge-sugar-waxed wordt. We doen er alles aan om de kamertemperatuur aangenaam koel te houden en de huid eventueel droog te deppen met talkpoeder. Suikerpasta heeft ook een peelende werking, wat goed is voor de huid. U kan iedere 2 tot 3 weken opnieuw laten sugar waxen.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties