Sugar waxing in Antwerpen

Sugaring is geschikt voor de zeer gevoelige huid. Ook voor diegene die houdt van een natuurlijke en biologische manier van ontharen. 

De kans op irritatie is miniem omdat de suiker 100% natuurlijk is. Sugar waxing wordt ook als minder pijnlijk ervaren en dat maakt het meer aangenamer.

U maakt bovendien geen kans op verbranding omdat de temperatuur van de sugar pasta gelijk is aan uw lichaamstemperatuur. Bij andere soorten wax is dit niet het geval. Uw huid wordt zachter door suikerhars of suikerpasta. Ook krijgt u geen last van beschadigingen of allergische reacties van de huid. Sugar waxing is geschikt voor:
  • Mensen met een allergische reactie op de stof Colophonium of Rosin
  • Mensen met een allergische reactie op de stof Glycerol Hydrogenated Rosinate

Waarom kiezen voor Suikerwax?

Het doet minder pijn omdat de haren met dezelfde richting als de haargroei worden verwijderd. Bij de andere harsen is dit altijd tegen de haargroei richting in. Bovendien is de suiker zeer zacht voor de huid. En dit tijdens én na het waxen. De suiker is op lichaamstemperatuur en zal dus nooit te warm aanvoelen.

Voor een Succesvolle Suikerwax

De suiker is in water oplosbaar. Daarom is het van belang dat u niet bezweet ge-sugar-waxed wordt. We doen er alles aan om de kamertemperatuur aangenaam koel te houden en de huid eventueel droog te deppen met talkpoeder. Suikerpasta heeft ook een peelende werking, wat goed is voor de huid. U kan iedere 2 tot 3 weken opnieuw laten sugar waxen.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Sugar waxing beauty behandeling

Boek online uw Sugar waxing beauty behandeling en beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Sugar waxing beauty behandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Alle beschikbare Sugar waxing behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0
Chat nu met de receptie van The Wellness Room