Zuurstoftherapie, een echte skinboost!

Zuurstoftherapie is helemaal hot in Amerika. En wordt bovendien meerdere keren per week gebruikt door de Hollywood Sterren. Zij gebruiken het als deel van hun huidverzorgingsritueel zodat de huid een boost krijgt.

Wat doet zuurstoftherapie voor Uw huid?


Het zal uw huid opklaren, een natuurlijke ‘gloss” geven, op-liften en tenslotte kalmeren. Ook zal het de essentiële ingrediënten tot onder de basale cellaag inbrengen wat vervolgens resulteert in een gezondere huid. En dit ongeacht uw huidtype-kleur-of conditie. Zuurstofbehandeling stimuleert celvernieuwing, reduceert huidveroudering en fijne lijntjes & rimpels. Het vermindert de droogheid van uw huid en vitaliseert de ‘normale huid’. Een intense super-geconcentreerde oppepper voor je gezicht. En dit van regenererende en liftende plantaardige (biologische) extracten.

De Biologische ingrediënten van Zuurstoftherapie

De ingrediënten (o.a. biologisch Duindoorn, Macadamia, Calendula & Pompoen extracten) zijn verzorgend, voedend en rijk aan antioxydanten (Omega 3 & 6 en zeldzaam Omega 7). Kortom helpen deze biologische serums de celvernieuwing te stimuleren, de huid te verstevigen en rimpels te vervagen. Vooral geschikt voor een normale, (extra) droge & rijpe huid.Boek nu uw zuurstofbehandeling in The Wellness Room of vraag advies aan één van onze specialisten.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon