Zuurstoftherapie, een echte skinboost!

Zuurstoftherapie is helemaal hot in Amerika. En wordt bovendien meerdere keren per week gebruikt door de Hollywood Sterren. Zij gebruiken het als deel van hun huidverzorgingsritueel zodat de huid een boost krijgt.

Wat doet zuurstoftherapie voor Uw huid?


Het zal uw huid opklaren, een natuurlijke ‘gloss” geven, op-liften en tenslotte kalmeren. Ook zal het de essentiële ingrediënten tot onder de basale cellaag inbrengen wat vervolgens resulteert in een gezondere huid. En dit ongeacht uw huidtype-kleur-of conditie. Zuurstofbehandeling stimuleert celvernieuwing, reduceert huidveroudering en fijne lijntjes & rimpels. Het vermindert de droogheid van uw huid en vitaliseert de ‘normale huid’. Een intense super-geconcentreerde oppepper voor je gezicht. En dit van regenererende en liftende plantaardige (biologische) extracten.

De Biologische ingrediënten van Zuurstoftherapie

De ingrediënten (o.a. biologisch Duindoorn, Macadamia, Calendula & Pompoen extracten) zijn verzorgend, voedend en rijk aan antioxydanten (Omega 3 & 6 en zeldzaam Omega 7). Kortom helpen deze biologische serums de celvernieuwing te stimuleren, de huid te verstevigen en rimpels te vervagen. Vooral geschikt voor een normale, (extra) droge & rijpe huid.Boek nu uw zuurstofbehandeling in The Wellness Room of vraag advies aan één van onze specialisten.


Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke gelaatsbehandeling het beste bij u past. GELAATSBEHANDELINGEN VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0