Wat?

The Wellness Room Academie is een privé opleidingsinstituut, die avond-en weekendopleidingen verstrekt in de massage sector. De opleidingen zijn onderverdeeld in niveau’s, gaande van I, II en III tot niveau EXPERT.


Toegankelijkheid

Om de kwaliteit van de opleidingen te garanderen, kan niet iedereen zomaar deelnemen aan hogere niveau cursussen. Dwz. Dat je zonder niveau 1 niet kan deelnemen aan een niveau 2 cursus of hoger. Heb je al een opleiding elders afgerond? Maak dan een afspraak met de receptie om de diploma’s te bespreken op een gratis intake-gesprek. Zij kan dan bevestigen of u al dan niet toegelaten bent voor een cursus op hoger niveau van The Wellness Room Academie.


Voor wie?

The Wellness room Academie is voor iedereen die graag wil leren masseren. Dit kan gaan van klassieke zweedse en cosmetische massage, naar deep tissue massage, sportmassage, bindweefselmassage, stoelmassage, shiatsu massage, cupping, en andere massages.


Kleine groepen 6 personen

De sterkte van The Wellness Room is dat er wordt lesgegeven in kleine groepen. Er zijn maximum 6 leerlingen per klas. Deze werken telkens per 2. Zo heb je persoonlijke begeleiding en werken jullie in 3 groepjes van 2, die ter plaatse door de docent worden samengesteld.


Internationale docenten

The Wellness Room Academie werkt met docenten van over de hele wereld. Bij de inschrijving van de cursus staat duidelijk vermeld of de cursus in het Nederlands of in het engels gegeven wordt. Alle docenten hebben minimum 5 jaar ervaring, zijn zelf nog actief in de massage sector, runnen minimum 5 jaar hun eigen massage bedrijf, en zijn gediplomeerd in minimum 8 massage therapieën.


Stage en praktijkervaring

Na je opleiding is het mogelijk om een vrijwillige stage te lopen in The Wellness Room. Zo kan je eventueel meteen je eigen salon opstarten, met praktijkervaring uit The Wellness Room. Of je kan deze ervaring op je CV schrijven, wat van pas kan komen tijdens het solliciteren.


Certificaat

Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat van The Wellness Room Academie.


Inschrijvingen

Voor inschrijvingen werken we samen met een evenementen systeem waar iedere cursus een ‘event’ is waarvoor je 1 ticket dient aan te kopen. Opgelet, koop jij een ticket voor een opleiding waarvoor je niet bent toegelaten, dan is restitutie van jouw inschrijvingsgeld niet mogelijk. Check dus zeker met de receptie voor je een ticket koopt. Uiteindelijke inschrijvingen verlopen enkel via aangekochte tickets. Ieder ticket heeft eenzelfde ‘voorschot’ prijs, namelijk 50 euro. Het resterende bedrag wordt afgerekend aan de balie alvorens de cursus start.


Hapjes / drankjes

Je hoeft geen hapjes of drankjes mee te nemen naar The Wellness Room Academie. Kom je rechtstreeks van je werk, of heb je geen tijd gehad om te eten, The Wellness Room Academie voorziet gezonde broodjes met beleg voor 6 studenten. Water, koffie en thee zijn aanwezig en kunnen zonder betaling genomen worden. U hoeft niet te betalen voor een hapje en een drankje. Dit zit inclusief in uw cursusprijs.


Geen verborgen kosten & niks meebrengen

The Wellness Room Academie staat voor transparantie en eerlijkheid. U heeft geen verborgen kosten. Dwz dat wij u niet gaan aanrekenen voor producten, u niets dient mee te nemen, zelfs geen handdoeken of tafellakens. Ook de cursus zelf zit inbegrepen in je opleiding. Deze dien je niet zelf uit te printen, maar wordt aan jou overhandigd tijdens de opleiding.


Gratis parking

Alle studenten van The Wellness Room Academie mogen gratis parkeren in de parking van The Wellness Room Antwerpen. Meer info aan de receptie.


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0