Belastingen en sociale bijdragen: Als flexi-jobber ben je vrijgesteld van persoonlijke belastingen en sociale bijdragen op je flexi-loon. Dit betekent dat je nettoloon gelijk is aan je brutoloon. De werkgever moet echter wel een specifieke werkgeversbijdrage betalen.

Arbeidsovereenkomst: Als flexi-jobber heb je een arbeidsovereenkomst met de werkgever. Het kan een schriftelijke of mondelinge overeenkomst zijn, maar het is altijd raadzaam om een schriftelijke overeenkomst te hebben waarin de voorwaarden van het werk zijn vastgelegd.
Registratie: Zowel de werkgever als de werknemer moeten geregistreerd zijn bij de RSZ (Rijksdienst voor Sociale Zekerheid). De werkgever moet ook een Dimona-aangifte doen voor elke prestatie die een flexi-jobber levert.

Het is belangrijk om op te merken dat de regels en voorwaarden met betrekking tot flexi-jobs kunnen variëren, dus het is altijd raadzaam om de meest recente informatie te raadplegen en eventuele wijzigingen in de wetgeving te controleren. Je kunt ook contact opnemen met de RSZ of het sociaal secretariaat voor meer specifieke informatie over flexi-jobs in België. 
Uren en sectoren: Flexi-jobs zijn mogelijk in verschillende sectoren, zoals horeca, kleinhandel, bakkerijen, enz. Het is perfect mogelijk om diensten aan te bieden in een massage- of schoonheidssalon als flexijobber.  Het aantal uren dat je als flexi-jobber kunt werken, is onbeperkt.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon