De Voordelen van flexi masseren bij The Wellness Room Antwerpen

Onbelaste Inkomsten: Een van de grootste voordelen van onze flexijob is dat je geen belastingen hoeft te betalen over je inkomsten bij The Wellness Room. Dit betekent dat je meer kunt verdienen zonder je zorgen te maken over extra belastingdruk.

Flexibele Planning:
Wij begrijpen dat iedereen een unieke agenda heeft. Als flexijob masseur/masseuse heb jij de vrijheid om je eigen werkdagen en uren te kiezen. Of je nu 's ochtends vroeg, 's avonds laat of in het weekend wilt werken, de keuze is aan jou.

Zelfstandige Vakanties:
Geen gedoe meer met vakantieaanvragen! Als flexijobber heb je de vrijheid om je vakanties en vrije dagen zelf te bepalen, zonder beperkingen. Geniet van je welverdiende pauzes wanneer het jou uitkomt.

Waarom Kiezen voor The Wellness Room

Bij The Wellness Room streven we naar kwaliteit en klanttevredenheid. Onze serene en rustgevende omgeving biedt de perfecte setting voor jou om je massagetalenten te laten schitteren. We geloven in een positieve en ondersteunende werkomgeving, waar jouw welzijn als masseur/masseuse centraal staat.


Interesse? Solliciteer Nu!

Als jij gepassioneerd bent over massage en wellness, en je wilt genieten van de voordelen van een flexijob, dan verwelkomen we jou graag in ons team bij The Wellness Room in Antwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op via email: barbara@the-wellness-room.be en ontdek de mogelijkheden die op je wachten.Bij The Wellness Room geloven we in de kracht van wellness, balans en flexibiliteit. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van onze klanten, terwijl jij als flexijobber je inkomen aanvult op een manier die bij jouw levensstijl past.

Vereisten voor een Flexijob bij The Wellness Room

Om in aanmerking te komen voor onze flexijob als masseur/masseuse, moet je voldoen aan de Belgische wetgeving voor flexijobs. Dit betekent dat je naast je werk bij The Wellness Room ook een ander hoofdberoep moet hebben.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Last minutes