Arrangement lichaams-& gezichtsbehandeling
Arrangementsmassage en Facial Skincare Image Skincare

Dit arrangement duurt 110 minuten. Het Arrangement Lichaams-& gezichtsbehandeling is een arrangement speciaal samengesteld voor wie graag wil genieten van een full body ontspannende massage ,maar ook van een professionele gezichtsbehandeling, en deze daarom graag wil combineren. Het Arrangement lichaams-& gezichtsbehandeling s er op gericht de geest en het lichaam volledig tot ontspanning te brengen. Vaak is een ontspannende doch professionele gezichtsverzorging de kers op de taart na een heerlijke lichaamsmassage, daarom hebben onze therapeutes dit arrangement met veel zorg samengesteld.

De gelaatsverzorging die zij daarvoor aanbieden van Image Skincare is geschikt voor alle soorten huidtype. Vervolgens worden tijdens de gelaatsverzorging ook de gelaats-en nekspieren ter ontspanning gemasseerd, en naar het einde toe wordt ook het hoofd en de schouders nog eens extra gemasseerd.

Dit arrangement begint met de lichaamsbehandeling, en als het ware dus met het losmaken van de drukpunte. Vervolgens komt het kneden en masseren van de beenspieren en de rug. De rug wordt ook zeer uitgebreid gemasseerd. 

Inhoud Massage & Gezichtsbehandeling

  • Arrangementsmassage: u kan kiezen uit een ontspannende full body ontspannende massage ofwel een stevige dieptemassage, of natuurlijk een combinatie van de twee, dat kan ook, bv. tijdens de combie diepte-& relax massage. 
  • Gezichtsbehandeling : zeer ontspannende gelaatsbehandeling, met gebruik van hottowel en hoogstaande Image Skincare producten voor alle huidtypes.

Het Massage & Gezichtsbehandeling Arrangement brengt u weer helemaal tot rust

Het Massage & Gezichtsbehandeling arrangement

Het Arrangement lichaams-& gezichtsbehandeling s een uitgebreid massage- gelaatsverzorgingssarrangement dat zowel alleen kan geboekt worden, als in duo. 

Het is perfect mogelijk dit arrangement in combinatie met een ander arrangement te boeken. Mail of bel daarvoor even met de receptie.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon