Het hoeft niet altijd bij een uurtje te blijven en zeker niet wanneer we alles tot in de puntjes verzorgen! Ontdek deze persoonlijke ervaring en klets lekker bij in ons beauty paradijs tijdens verschillende behandelingen. Drink je glaasje bubbels tijdens de behandelingen door en geniet van ons vers assortiment koude hapjes. Stel je eigen arrangement op maat samen met behulp van onze therapeutes. Kies uit al onze behandelingen en geef aan wat je graag wenst. Een arrangement op maat is een heerlijk cadeau voor jezelf en voor wie dan ook! Wacht niet langer en maak er een onvergetelijke dag van samen! Contacteer onze receptie en informeer achter de mogelijkheden en het aantal personen. Wie zich helemaal wil laten verwennen kiest voor een arrangement op maat!

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0