Het Full Day Loft Arrangement

Het beauty Arrangement Full Day Loft Arrangement is een uitgebreid massage & Huidverbeterings-arrangement dat speciaal samengesteld is voor behandelingen onder vrienden, vriendinnen, kennissen of koppels, die graag samen een Ontspannend maar huidverbeterend arrangement willen ervaren, en daarvoor niet op de klok willen kijken. U kan komen vanaf 2 tem. 5 personen.

In de kijker: Tijdens het arrangement Full Day Loft Arrangement heb je een hele dag (ongeveer 4 uur waarvan 3 uur behandelingen + lunch) de Loft benedenruimte alleen voor jou. Je hebt privacy en jullie kunnen in badjassen genieten van een extra ruime beauty lounge met gezellige zithoek. Hapjes en drankjes, een lichte lunch, alles wordt voor jullie verzorgd. De loft is onderdeel van onze Beauty Afdeling. De Loft bevat geen receptieruimte of onthaal, waardoor jullie arrangement niet “gestoord” zal worden door aanbellende klanten of wachtende klanten.

Een Full Day Beauty Lounge Arrangement

Het verloop van uw Full Day Loft arrangement

  1. Ontvangst met Martini(cava)!
  2. Massage antistress of diepte.
  3. Gelaatsverzorging naar keuze
  4. Gezonde hapjes (volkoren brood, snoepgroenten en fruit) en tea-break
  5. Voetverwennerij 
  6. Eventueel kunnen extra behandelingen bijgeboekt worden tegen meerprijs.

De keuze gelaatsverzorging in uw Arrangement Full Day Loft Arrangement:

Als gelaatsverzorging heeft u keuze uit de volgende verzorgingen allen gericht op huidverbetering. We gebruiken huidverbeterende ampullen en gelaatsmaskers.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0