Kinesitherapie massage, ideaal als opvolging van behandelingen bij de kinesist

Boek nu een medische kinesitherapie massage 
Vaak is medische massage complementair aan andere geneeswijzen, zoals bijvoorbeeld kinesitherapie. The Wellness Room biedt een medische post kinesitherapie massage aan met de wereldbekende machine van LPG endermologie. 

LPG endermologie welzijnsbehandeling


deze post kinesitherapie behandeling wordt gegeven met de LPG machine van LPG endermologie. De behandelkop zuigt, rolt en ontspant de spieren op een therapeutische wijze. Tijdens de behandeling draagt u een endermologie body suit die u krijgt bij aanvang van de behandeling. De behandeling bestaat uit het ontspannen van de spieren in de rug, schouders en benen. U zal een onmiddellijke verlichting voelen van spanningen. Ook vocht en gifstoffen worden afgevoerd met deze behandeling van LPG endermologie. Om af te sluiten, behandelen we ook uw gelaat met de LPG endermolift. Deze endermolift machine werkt uitermate ontspannend, en is ideaal om uw hoofd terug leeg te maken, en eventuele spanningshoofdpijn te doen verdwijnen. Naast het heerlijke zoemende geluid van de machine, zijn de technieken en het resultaat wetenschappelijk bewezen, wat deze behandeling een topper maakt voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende welzijnsbehandeling met bewezen resultaat!


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0