Kinesitherapie massage, ideaal als opvolging van behandelingen bij de kinesist

Boek nu een medische kinesitherapie massage 
Vaak is medische massage complementair aan andere geneeswijzen, zoals bijvoorbeeld kinesitherapie. The Wellness Room biedt een medische post kinesitherapie massage aan met de wereldbekende machine van LPG endermologie. 

LPG endermologie welzijnsbehandeling


deze post kinesitherapie behandeling wordt gegeven met de LPG machine van LPG endermologie. De behandelkop zuigt, rolt en ontspant de spieren op een therapeutische wijze. Tijdens de behandeling draagt u een endermologie body suit die u krijgt bij aanvang van de behandeling. De behandeling bestaat uit het ontspannen van de spieren in de rug, schouders en benen. U zal een onmiddellijke verlichting voelen van spanningen. Ook vocht en gifstoffen worden afgevoerd met deze behandeling van LPG endermologie. Om af te sluiten, behandelen we ook uw gelaat met de LPG endermolift. Deze endermolift machine werkt uitermate ontspannend, en is ideaal om uw hoofd terug leeg te maken, en eventuele spanningshoofdpijn te doen verdwijnen. Naast het heerlijke zoemende geluid van de machine, zijn de technieken en het resultaat wetenschappelijk bewezen, wat deze behandeling een topper maakt voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende welzijnsbehandeling met bewezen resultaat!
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor:


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Wellness therapie: Kinesitherapie massage behandeling

Boek online uw Wellness therapie: Kinesitherapie massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Wellness therapie: Kinesitherapie massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Wellness therapie: Kinesitherapie massage behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0