ROSE QUARTZ FACIAL

Hydraterende en verfrissende gelaatsverzorging met Rose Quartz edelstenen.

Het gelaat behandelen met edelstenen is niet bepaalde nieuw. Duizenden jaren geleden behandelende de Geisha’s uit het Verre Oosten hun huid ook met glad geslepen edelstenen, zij noemde deze behandeling Gua Sha.
Eerst werdt een verwarmende olie op de huid aangebracht, gevolgd door een speciaal vervaardigd Gua Sha-gereedschap dat op een vegende manier over de huid werdt geleid, met lichte druk. Het contact van de Gua Sha-tool met de huid veroorzaakt lymfedrainage en verhoogt de bloedstroom, wat leidt tot een helderder uiterlijk van de huid.

Deze behandeling is niet alleen hemels voor het gelaat maar ook verlichtend voor de geest doordat de juiste drukpunten worden gestimuleerd die zorgen voor ultieme relaxatie. Deze uiterst unieke facial brengt het beste uit het oude Verre Oosten en de hedendaagse schoonheidsrituelen samen. Therapeute Sally creëerde deze behandeling zodat ook jij kan ervaren hoe het is om een Geisha te zijn.

Wat kan je verwachten van deze Rose Quartz facial in Geisha-stijl?
  • Reiniging van het gelaat
  • Steaming van het gelaat
  • Natuurlijke peeling
  • Rose Quartz massage
  • Hydraterende sheet mask met Rose Quartz oogmasker
  • Verwend worden als een echte Geisha                              
Ben je al helemaal overtuigd maar heb je nood aan meer? Bekijk dan ook eens ons Rose Quartz Arrangement en Rose Quartz massage. Tot snel in onze beauty salon
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon