Een gezond gewicht draagt bij aan een betere conditie, zowel geestelijk als lichamelijk. Geraak je maar niet af van die laatste kilo(‘s)? Heb je problemen met het afslanken en weet je niet wat te doen? The Wellness Room is dé expert als het gaat om verantwoord en effectief afslanken. Wij bieden je niet alleen gezonde producten met Aloe vera aan... Ook wetenschappelijk onderbouwde afslankmethodes en afslankmachines zijn een grote hulp! We helpen je niet alleen voor de behandeling maar begeleiden je ook voor, tijdens & na het lijnen! Het aanbod is zeer groot en graag bespreken we alle mogelijkheden, omtrent afslanken, met u in een persoonlijk intake gesprek. Aarzel niet en gooi de twijfels en de frustraties overboord.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0