EEN TOPADRESJE VOOR VROUWEN ONTHARING, BEAUTYSALON THE WELLNESS ROOM

Vrouwen zijn bij The Wellness Room aan het juiste adres voor een zeer persoonlijke en detaillistische ontharing van het hele lichaam, gaande van het gelaat tot de voeten. Uw therapeute volgt uw huidconditie op en gebruikt in samenspraak met U de beste producten van het Australische topmerk Lycon.

VERSCHILLENDE FLAVOURS WAX IDEAAL VOOR DE DELICATE VROUWENHUID
U kan kiezen voor een ontharing met chocolade of aardbeienwax, of zelfs cocoswax voor de extra gevoelige tot onverdraagzame huid. De afwerking gebeurd altijd met een lavendelwax, om zelfs zeer korte of donshaartjes te verwijderen. Een haarloze en verzorgde huid is voor iedereen mogelijk, dankzij de specialisten van The Wellness Room.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON THE WELLNESS ROOM.

Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw ONTHARING VROUWEN of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail  info@w-room.be of boek online.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Ontharing vrouwen beauty behandeling

Boek online uw Ontharing vrouwen beauty behandeling en beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Ontharing vrouwen beauty behandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Alle beschikbare Ontharing vrouwen behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0
Chat nu met de receptie van The Wellness Room