EEN TOPADRESJE VOOR VROUWEN ONTHARING, BEAUTYSALON THE WELLNESS ROOM

Vrouwen zijn bij The Wellness Room aan het juiste adres voor een zeer persoonlijke en detaillistische ontharing van het hele lichaam, gaande van het gelaat tot de voeten. Uw therapeute volgt uw huidconditie op en gebruikt in samenspraak met U de beste producten van het Australische topmerk Lycon.

VERSCHILLENDE FLAVOURS WAX IDEAAL VOOR DE DELICATE VROUWENHUID
U kan kiezen voor een ontharing met chocolade of aardbeienwax, of zelfs cocoswax voor de extra gevoelige tot onverdraagzame huid. De afwerking gebeurd altijd met een lavendelwax, om zelfs zeer korte of donshaartjes te verwijderen. Een haarloze en verzorgde huid is voor iedereen mogelijk, dankzij de specialisten van The Wellness Room.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON THE WELLNESS ROOM.

Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw ONTHARING VROUWEN of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail  info@w-room.be of boek online.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0