• Wat als ik nog iets wens toe te voegen / wijzigen aan mijn afspraak?

  Wanneer je reeds hebt geboekt bij ons en nog graag iets wenst te wijzigen kan je dit doorgeven aan onze receptie. Wanneer je een extra behandeling wenst toe te voegen is dit alleen mogelijk mits beschikbare plaatsen in onze agenda. Neem tijdig contact op en wij zorgen voor een oplossing!

 • Ik denk dat ik door omstandigheden niet (op tijd) geraak op mijn afspraak kan ik last minute afbellen of een voicemail achterlaten?

  Wanneer u uw afspraak graag wenst te wijzigen kan dit, mits 36u op voorhand. In dit geval wordt het voorschot ‘bevroren’ op uw account en kan u een nieuwe afspraak boeken. (maximum 14dagen na de oorspronkelijke datum van behandeling). Heeft u reeds een afspraak verzet en doet u dit nogmaals bent u uw voorschot kwijt. Bent u toch last minute belet en annuleert of verplaatst u uw boeking bent u uw voorschot kwijt. No shows zonder verwittiging worden op een andere speciale lijst geplaatst. TIP : verkoop onderling een behandeling van dezelfde waarde door (of doe het cadeau) aan een vriend(in) of collega. Zo kan u uw voorschot toch nog goed investeren, en voorkomt u op de lijst te worden geplaatst. Alle afspraken worden zorgvuldig ingepland en onze therapeutes zodoende ingezet om u een kwaliteitsvolle behandeling te garanderen en alleen tijd voor u uit te trekken. We vragen u vriendelijk deze regels te respecteren.
  Online uw afspraak wijzigen? Lees hier meer over het verzetten van uw afspraak.

 • Hoe verloopt de betaling?

  Voor alle behandelingen zonder cadeaubon is het betalen van een voorschot vereist. U kan ter plaatse het restbedrag cash betalen aan de receptie. We aanvaarden geen bankoverschrijvingen of betalingen met betaal applicaties ter plaatse, tenzij een administratieve meerkost van €7,50 ter plaatse betaald. Er is geen terminal van bankcontact in The Wellness Room. Voorschotten dienen online betaald te worden minstens 12uur voor aanvang van de behandeling, dit via de groene knop in de naar u verzonden 'digitale voorschotsfactuur'. Deze bevindt zich in uw mailbox onder het onderwerp: bon The Wellness Room. 

 • Kan ik met bankcontact betalen?

  Betalingen

  We aanvaarden cash betalingen. De betaling vindt plaats aan de balie in The Wellness Room. We aanvaarden geen bankoverschrijvingen ter plaatse, tenzij een administratieve meerkost van €7,50 ter plaatse betaald. Er is geen terminal van bankcontact in The Wellness Room, u kan dus niet pinnen, of via betaal applicaties betalen. Voorschotten dienen online betaald te worden minstens 12uur voor aanvang van de behandeling, dit via de groene knop in de naar u verzonden 'digitale voorschotsfactuur'. Deze bevindt zich in uw mailbox onder het onderwerp: bon The Wellness Room. 

 • Is het mogelijk het volledige bedrag al op voorhand te betalen?

  U kan zeker het volledige bedrag op voorhand betalen. U hoeft dit alleen maar door te geven aan onze receptie. Wanneer u een boeking heeft gemaakt krijgt u een automatische bevestigingsmail. In deze mail dient u dan via de groene ‘betaal nu’ knop te betalen. Gelieve niet rechtstreeks op de bankrekening te storten, omdat dit in veel gevallen te lang duurt vooraleer het bedrag overgeboekt is.

 • Waarom werken jullie met online korting ?

  Wij willen graag al onze klanten stimuleren om online te booken zodat iedereen kan genieten van deze korting.

 • Ik wil iemand graag een cadeaucheque geven, hoe moet ik dat doen?

  Wanneer u graag een cadeaubon wenst aan te kopen kan dit online via de homepage van The Wellness Room. U ontvangt deze dan onmiddellijk in uw mailbox. U kan (voor het aangekochte bedrag) de cadeaucheque spenderen aan een door u gekozen behandeling, ongeacht de behandeling die op de cheque staat.

 • Ik heb een gelaatsverzorging / massage geboekt en ben nog niet zeker van mijn keuze. Ik wens deze dan ook ter plaatse nog te wijzigen.

  Dit is absoluut geen probleem. Er zijn veel mogelijkheden en een keuze bij een breed assortiment gelaatsverzorgingen / massages is niet altijd vanzelfsprekend. Je kan ter plaatse met de therapeutes bespreken wat je graag wenst. Zo vinden we samen een gelaatsverzorging / massage op maat gemaakt voor u! Zorg er wel voor dat je ruim op tijd aanwezig bent. Het voorbereiden van de producten die we gebruiken duurt circa 10min!

 • Hoe verloopt de duomassage?

  De duomassage neemt plaats in dezelfde kamer door 2 masseuses. Wenst u graag wat meer tijd na uw massage? wij bieden ook een meer luxueuzere vorm van duomassage aan in onze Soul-room. Zodat u nog extra tijd heeft na de behandeling om te ontspannen. Tijdens dit moment wordt er een kruidenthee voor u gebracht en kan u gebruik maken van de douches en/ of de infraroodsauna. Voor deze behandeling dient u DUO LOUNGE massage te reserveren voor €155 (€150 online booking). U kan ter plaatse of online reeds doorgeven welke soort massage jullie wensen.

 • Het is mijn eerste keer massage, hoe gaat men precies te werk?

  U kan advies vragen aan de masseuse over welke massage het meest geschikt is voor u. U kan ook een massage-intake invullen aan de receptie. Zo kan u uw massage op maat laten maken. De masseuse zal u vragen plaats te nemen op de behandeltafel. U kan zich eerst rustig omkleden. Wij vragen u uw ondergoed aan te houden. Bij aanvang van de massage wordt u eerst bedekt met een grote handdoek. Daarna zal de masseuse starten met de rug of de benen te masseren.

 • Welke massage is het meest geschikt voor mij?

  U kan zich het beste laten adviseren ter plaatse door onze masseuses. Vervolgens zullen onze therapeutes de geschikte massage voor u aanbevelen.

 • Voorzien wij eigen badlinnen tijdens de arrangementen ?

  Wij voorzien alle badlinnen die jullie nodig hebben. U hoeft dus niets mee te nemen wanneer u een arrangement heeft geboekt bij ons.
  Ook de drankjes zijn volledig gratis, wat u alleen dient te doen is volledig te ontspannen.

 • Wat als ik reeds heb geboekt en ook parking wens te reserveren?

  Heb je reeds geboekt maar wens je alsnog de parking te reserveren? Dan kan dit op 2 manieren. Je kan deze online bijboeken als extra optie of je kan contact opnemen met onze receptie, wij helpen je met alle plezier verder! Vermijd parkeerstress en boek je parking voor maar €3 vlak naast de deur!

 • Hoe geraak ik tot in the wellness room?

  Vrij parkeerplaats zoeken : U kan het beste in uw GPS Baron d’Hanislaan ingeven of Emiel Banningsstraat. Deze straten bevinden zich juist op de hoek van de Wellness Room. Helaas vindt geen enkele GPS de Amerikalei nr 200. Het systeem stuurt u terug de tunnel in richting Gent of Breda terwijl u boven de tunnel moet blijven aan de rechterkant, tot aan het adres Amerikalei 200.
  Parkeren in de betalende parking : Parking gerechtshof: (3,5 minuten wandelen). Wanneer u de straat oversteekt met de Carrefour aan uw rechterkant, loopt u door de Gijzelaarsstraat die overloopt in de pacificatiestraat. U steekt de tramhalte over en loopt het plein over. Daar arriveert u aan de Amerikalei. Draai nu naar rechts tot aan het nummer 200. Gratis parking gebruiken van de Wellness Room : (3 minuten wandelen). U rijdt binnen in de openbare parking in de Gijzelaarsstraat (Carrefour parking) en vervolgens kiest u een plaats. Wanneer u naar buiten wenst te rijden vraagt u tijdens het afrekenen de parkings – abonnementskaart aan de receptie waarvoor u uw identiteitskaart af geeft. U dient nog even binnen te springen in The Wellness Room om de parkings-abonnementskaart in te ruilen voor uw identiteitskaart (liefst binnen het kwartier). Opgelet, na 19:30u kan u deze parking niet meer gebruiken.

 • Hoeveel op voorhand moeten we aanwezig zijn op onze afspraak?

  Wanneer u 10 minuten op voorhand aanwezig bent kan u nog genieten van een kruidenthee/glaasje water in onze wachtruimte.

 • Hoeveel op voorhand moeten we reserveren?

  U kan mits beschikbaarheid nog dezelfde dag reserveren. Check ook altijd onze last minutes online!

 • Wat als ik te laat kom op mijn afspraak?

  Wanneer u een behandeling bij ons heeft geboekt, raden wij u aan om 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn. Tijdens u aan het wachten bent kan u een kruidenthee/ glaasje water drinken in onze ontvangstruimte. Gelieve ons telefonisch te contacteren in geval van ophouding zodat we weten wanneer we u mogen verwelkomen.