Uw wimpers liften met een lashlift

Bij een lashlift ontvangt u een lifting van de wimpers, zonder dat hier valse wimpers bij aan te pas komen. Er wordt dus puur een behandeling gedaan die uw eigen wimpers liften. Bij een dergelijke lashlift gebruiken we siliconen pads, zodat u geen wimperkrultang meer nodig heeft.

Lashlift bij The Wellness Room

The Wellness Room is een beautysalon in Antwerpen, waar veel verschillende beautybehandelingen plaatsvinden. We stellen alles in werking om uw look optimaal te krijgen. Of het nu om de huid, haren of wimpers gaat.

De lashlift maakt al sinds een tijdje deel uit van ons aanbod aan behandelingen. U kunt dan ook zeker bij ons terecht om een lashlift op een kwalitatief hoogstaande manier uit te laten voeren. Bij The Wellness Room gaan we namelijk altijd uit van een aantal kernbegrippen wanneer het op een behandeling aankomt:

  • Kwaliteit: De kwaliteit van de lashlift moet uiteraard uitmuntend zijn. Voor minder dan dat gaan we dan ook niet. We gaan met de grootst mogelijke zorg bij u aan de slag.
  • Comfort: Verder is het belangrijk dat u de behandeling comfortabel vindt. Vandaar dat we minimaal ongemak met maximale effectiviteit combineren. Dit is verantwoordelijk voor het grootste comfort.
  • Tevredenheid: Uiteindelijk moet de lashlift bij The Wellness Room altijd leiden tot volledige tevredenheid van de klant. Dat is dan ook ons streven. We zetten alles op alles om dit elke keer weer voor elkaar te krijgen.

Online lashlift boeken bij The Wellness Room

U kunt bij ons heel gemakkelijk online uw afspraak boeken voor een lashlift. Dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem gaat u dan stap voor stap door het boekingsproces heen. U kiest daarbij zelf de dag en tijd uit. Zo kunt u terecht op een moment dat perfect in uw eigen agenda past!

Lashlift
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.