Beschadigde teennagels? Doe een teennagelreconstructie!

Het komt nogal eens voor dat er een beschadiging aan een of meerdere teennagels optreedt. Het was in het verleden dan lastig om deze toch weer mooi te krijgen. Sinds een tijdje is daar echter verandering in gekomen. Met de teennagelreconstructie van Gelacy maakt The Wellness Room uw teennagel weer zo goed als nieuw!

Dankzij deze vooruitstrevende techniek wordt er een volledige teennagelreconstructie uitgevoerd voor afgebroken, brokkelende of beschadigde teennagels. Gelacy is een soort van harde gel, die tegelijkertijd erg flexibel is. Door de positieve eigenschappen mag Gelacy rechtstreeks op de huid geplaatst worden. Vandaar dat de toepassing op teennagels momenteel zo populair is.

Is er dus iets gebeurd met uw teennagel? En is er dringend behoefte aan een behandeling om het probleem te verhelpen? Dan is de teennagelreconstructie van Gelacy hiervoor de perfecte behandelmethode. Binnen de kortste keren ziet uw teennagel er weer als nieuw uit.

Teennagelreconstructie met Gelacy bij The Wellness Room

Bij The Wellness Room zijn we intussen zeer ervaren in de pedicure. Uitgebreide behandelingstechnieken zijn beschikbaar om alles op het gebied van teennagels te herstellen. Deze ervaring nemen we dan ook mee bij elke behandeling die in de toekomst uitgevoerd wordt.

Wist u dat u bij The Wellness Room heel gemakkelijk online een afspraak kunt boeken? Kies de gewenste behandeling en klik een beschikbare tijd aan die u het beste uitkomt. Binnen een paar klikken plant u dan al uw teennagelreconstructie met Gelacy in.

Voor u het weet ziet uw teennagel er weer zo goed als nieuw uit. U kunt dan weer zonder zorgen slippers aan of op de blote voeten rondlopen.

Bent u benieuwd naar meer informatie of heeft u nog bepaalde vragen over de teennagelreconstructie met Gelacy? Laat het ons dan weten door contact op te nemen. We helpen u graag zo snel mogelijk verder.


Teennagelreconstructie met gelacy
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.