Bekijk dan zeker even onze arrangementen en boek je mini-vakantie naar je rustoord in het hartje van Antwerpen. Soms heb je meer nodig dan 60min ontspanning en daarvoor zijn wij er, als team, om jullie heel de behandeling door te verwennen tot in de puntjes. 1u, 2u, 3u of meer? Alles is mogelijk bij ons! Stel je eigen arrangement samen met behulp van onze therapeutes! Ben je zwanger en wil je wat meer dan een zwangerschapsmassage? Dat kan! Boek het zwangerschapsarrangement voor 1 of in duo en combineer naar wens! Wil je even luxueus ontspannen maar niet al te veel tijd? Kies dan voor onze champagne lounge en geniet van een heerlijke massage, lekkere champagne en als kers op de taart? Een heerlijke reflexologie voetmassage terwijl je rustig kan liggen en kan wegdromen! Voor iedereen wat wils en met alle plezier gegeven, The Wellness Room Team!

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0