Je huidtextuur en teint worden ge√ęgaliseerd, rimpels en littekens nemen af en je huid zal gezonder zijn. Onze therapeutes helpen jou graag verder met gelaatsbehandelingen op maat. Uw huid terug in topconditie, samen met onze top therapeutes! Huidverbetering is ons doel en dit natuurlijk voor zowel mannen als vrouwen. Het is niet gemakkelijk kiezen tussen al onze gelaatsbehandelingen. Je gezicht is vaak het eerste wat andere mensen opmerken. Hierdoor is het belangrijk om er zorg voor te dragen en er goed uit te zien. Ben je gemotiveerd om te werken aan een stralende huid door middel van onze gelaatsbehandelingen? Hier bij The Wellness Room en Huidtherapie Zuid starten we jouw gelaatsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse. Aangezien de huid uniek is, moet elke behandeling individueel aangepast worden en bieden wij graag alle informatie aan in ons beauty institiuut. Geniet van onze luxueuze gelaatsbehandelingen hier bij The Wellness Room en Huidtherapie Zuid!

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0