Gediplomeerde
therapeutes

Hoogste norm

Boekings
voorkeur

Jolanta
maandag, vrijdag

I am a certified Polish lymph dranaige massage therapist, a nutritionist and a medical advisor/management, registered in International Training Institution and Educational Centre.I am a certified Biomassage therapist, as well. The method has been created by remarkable Polish therapist Juliusz Waskiewicz. My two Polish mentors are listed in 'WHO is WHO Encyclopedy'. As a biomassage therapist firstly  I tend to help people to find the equanimity and  the inner peace because imbalance clearly affects our body, our mind and our emotions: our health is indeed a state of complete harmony of our Body, our Mind, our Emotions and our Spirit (this is a biological network).                                                                                              

Lees meer
Sabrina
flexibele dagen online raadplegen

Hoi Ik ben Sabrina

 
Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en kan mensen tot rust brengen met een ontspannende massage...

Lees meer
Stefie
Dinsdag avond

Stefie integreert energetische technieken in haar massages. Dit kan gaan van meditatie tot reiki of pranic healing. Bij haar kom je helemaal tot rust. Stefie gebruikt diversie technieken om je energiekanalen terug vrij te maken en je terug helemaal ontspannen huiswaarts te laten keren. 

Lees meer
Marieke
Werkt op Flexibele dagen.

Marieke is onze full body wax experte! Marieke is door en door gedreven en opgeleid om Brazilian wax tot in de puntjes te verzorgen, op en top hygiënisch, snel, efficiënt, bijna pijnloos, perfect gedaan, met een toffe babbel, en met extra aandacht voor de zeer gevoelige huid. Marieke doet ook full body waxings van gelaat tot aan de benen. Marieke is verder gespecialiseerd in wimperlifting, wenkbrauwen shapen en kleuren, Henna brows, Gellish op de voetjes, gespecialiseerde gelaats-en huidverzorgingen, en kan bijzonder goed masseren! Marieke is zich steeds meer aan het specialiseren in huidverbeterende technieken, nadat ze jarenlang in een professionele Nails-en beauty bar heeft gewerkt. Marieke is een rustige, getalenteerde, vriendelijke, gedreven en behulpzame persoon, bij haar voelt u zich meteen op uw gemak!

Lees meer
Dorota
maandag, zaterdag, zondag

Dorota is onze Poolse massage specialiste, gespecialiseerd in Ontspannende massages en massages tegen pijnklachten. Dorota was jarenlang kinesiste in Polen en werkte daar bij de neurologie afdeling in het ziekenhuis. Dorota masseerde in Polen allerlei patiënten met neurologische aandoeningen en pijnlijke spieren en gewrichten. 

Lees meer
Simona
werkt op Maandagavond, Dinsdagavond, Donderdag, vrijdag, en zaterdag

Onze therapeute Simona is gespecialiseerd in dieptemassages en antistress massages. Ze heeft jarenlang ervaring in massagesalons in Duitsland, Roemenië en België, nadat ze was afgestudeerd als all Round massage therapeute.

Lees meer
Jasper
Maandag, zaterdag

Jasper is onze enigste mannelijke masseur en daarbij wil hij graag het taboe doorbreken om voor een mannelijke masseur te kiezen, en terecht, hij geeft daarom ook topmassages! Jasper is gediplomeerd masseur en kan zowel relaxerende massages als dieptemassages. 

Lees meer
Dina
Donderdag, Vrijdag, Zondag

Dina is een gediplomeerde wellness professionel en masseuse, gespecialiseerd in Vaccuümmassage, dieptemassage, sportmassage, en anti-stress massages. Masseren is haar passie en dat merk je meteen tijdens een behandeling bij haar.

Lees meer
Antonia
Ma, Vrij, Za, Zo

Antonia is onze braziliaanse top therapeute, ze is gespecialiseerd in Brazilian/ Menzilian waxing en full body waxing voor mannen en vrouwen, maar tevens ook in alle soorten professionele massages en Brazilian butt lift behandelingen voor een perfect mooi vrouwelijk silhouet! Antonia was jarenlang zelfstandige in Brazilië en runde daar een TOP zaak. Nu woont ze in België en voert ze zeer professionele beautybehandelingen, wellness-behandelingen en massages uit op zelfstandige basis. Antonia was in Brazilië ook huidtherapeute, en voerde jarenlang medische peelings aan op alle soorten probleemhuiden. Tevens had zij een gespecialiseerde massage afdeling in haar zaak waarbij ze allerlei massages aanbood, gaande van ontspannende massages tot lymfedrainage, pregnancy massage, cellulite massage, en nog tal van andere gespecialiseerde behandelingen. Je kan dus bij Antonia terecht voor TAL van behandelingen die ze allen met zéér veel ervaring en specialisatie voor u zal verzorgen. Haar prachtige lach en ontzettend lieve karakter krijgt u er gratis bij :) Antonia heeft op ZEER korte termijn ontzettend goed Nederlands geleerd. Praat dus geen engels met haar, want ze wil ontzettend graag haar Nederlandse skills oefenen.

Lees meer
Barbara
Werkt op ma, di, donderdag en vrijdag. barbara@the-wellness-room.be

Barbara is gestart met de oprichting van The Wellness Room in 2011. Daaruit vloeide ook Huidtherapie Zuid. Benieuwd naar het verhaal van Barbara? Lees hier.

Lees meer
Oana
Maandag, Woensdag, Donderdag

Oana is back! Oana heeft al enkele jaren gewerkt in The Wellness Room maar heeft toen een rustpauze genomen en is ondertussen ook mama geworden. Nu is ze weer blij om terug te komen en zoals altijd de beste massages en LPG behandelingen aan te bieden. 

Lees meer
Veronique
Werkt op maandag, dinsdag en donderdag

Therapeute Veronique werkt als gespecialiseerde pedicure, ook gekend als medische pedicure en is ook zeer geliefd voor voetreflexologie, voetmassages en full body massages, zoals zwangerschapsmassage en massage bij pijnklachten!

Lees meer
Saly
Werkt op donderdag,vrijdag, zaterdag en zondag.

Onze therapeute Saly weet iedereen tot rust te brengen en de meest gestresseerde geest te ontspannen. Saly is gespecialiseerd in combinatie massages, healing massages en meditatieve massages. Ben je overprikkeld, gevoelig of heel gestresseerd, dan is Saly de juiste keuze. 

Lees meer
Charlotte
Maandag, Woensdag- en Zondag avond

Onze therapeute Charlotte is zowel all-round schoonheidsspecialiste, als massage-therapeute. Ze heeft verschillende jaren ervaring in het runnen van een schoonheidssalon. 

Lees meer
Alja
Dinsdag, Woensdag en Donderdag

Alja is onze lifestylcoach / massagetherapeute bij The Wellness Room. Onze therapeute Alja heeft een bijzonder talent voor massages op maat gemaakt, omdat ze voor iedere klant een specifieke massage samenstelt. Alja is tevens lifestylecoach en geeft op verschillende plaatsen yoga en pilateslessen.

Lees meer
Andrea
Maandag, Donderdag, Vrijdag en Zondag

Bij Andrea kan u terecht voor professionele massages. Met kennis van meer dan 25 soorten massage is Andrea een echte massage pro! Boek haar voor een LOMI LOMI massage, hotstone, dieptemassage, zwangerschapsmassage, of 1 van de vele andere soorten massages, als je écht wil genieten van een top behandeling, moet je bij Andrea boeken. Andrea geeft ook oorkaarstherapie, gelaatsverzorgingen, en een vriendelijke lach, die uw dag gegarandeerd goed maakt!

Lees meer
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.