Gediplomeerde
therapeutes

Hoogste norm

Boekings
voorkeur

Katrien
maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag!

Therapeute Katrien werkt als gespecialiseerde pedicure, ook gekend als medische pedicure en is ook zeer geliefd voor voetreflexologie, voetmassages en full body massages, zoals zwangerschapsmassage en massage bij pijnklachten!

Lees meer
Ramona
iedere dag

My name is Ramona Petrean, I'm a romanian girl but I live in Belgium from all most 11 years. 
A few things about me: I'm a specialist qualified in laser therapy, i study at Beauty & Medical Academy in Antwerpen. The procedure consists in removing the hair from any surface of the body without pain. I'm olso specialist in eyelash lifting (lamination), Brows Henna and I do olso Brows wax and boven lip wax.

Lees meer
Nathalie
Iedere dag 's avonds

‘Toen ik als stewardess in het verre Johannesburg een ongelofelijk vitale en energieke mature vrouw ontmoette die een gezondheidswinkeltje uitbaatte, vertrouwde ze me het geheim toe van haar eeuwige jeugdigheid. Wekelijks liet ze zich masseren en at ze dagelijks een portie druiven. Ze liet me de druiven zelfs zien in de koelkast. Dat deed ze al haar ganse leven. De vrouw was een bron van inspiratie en zo was het zaadje gepland. Ik verdiepte me in de ontspannende, energetische wereld van massages om uiteindelijk ook jullie te helpen ontspannen, te grounden en wie weet, ook te inspireren! ‘ 

Lees meer
Sabrina
flexibele dagen online raadplegen

Hoi Ik ben Sabrina

 
Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en kan mensen tot rust brengen met een ontspannende massage...

Lees meer
Dorota
maandag, zaterdag, zondag

Dorota is onze Poolse massage specialiste, gespecialiseerd in Ontspannende massages en massages tegen pijnklachten. Dorota was jarenlang kinesiste in Polen en werkte daar bij de neurologie afdeling in het ziekenhuis. Dorota masseerde in Polen allerlei patiënten met neurologische aandoeningen en pijnlijke spieren en gewrichten. 

Lees meer
Barbara
Werkt op ma, di, donderdag en vrijdag. barbara@the-wellness-room.be

Barbara is gestart met de oprichting van The Wellness Room in 2011. Daaruit vloeide ook Huidtherapie Zuid. Benieuwd naar het verhaal van Barbara? Lees hier.

Lees meer
Oana
Maandag, Woensdag, Donderdag

Oana is back! Oana heeft al enkele jaren gewerkt in The Wellness Room maar heeft toen een rustpauze genomen en is ondertussen ook mama geworden. Nu is ze weer blij om terug te komen en zoals altijd de beste massages en LPG behandelingen aan te bieden. 

Lees meer
Saly
Werkt op donderdag,vrijdag, zaterdag en zondag.

Onze therapeute Saly weet iedereen tot rust te brengen en de meest gestresseerde geest te ontspannen. Saly is gespecialiseerd in combinatie massages, healing massages en meditatieve massages. Ben je overprikkeld, gevoelig of heel gestresseerd, dan is Saly de juiste keuze. 

Lees meer
Charlotte
Maandag, Woensdag- en Zondag avond

Onze therapeute Charlotte is zowel all-round schoonheidsspecialiste, als massage-therapeute. Ze heeft verschillende jaren ervaring in het runnen van een schoonheidssalon. 

Lees meer
Alja
Dinsdag, Woensdag en Donderdag

Alja is onze lifestylcoach / massagetherapeute bij The Wellness Room. Onze therapeute Alja heeft een bijzonder talent voor massages op maat gemaakt, omdat ze voor iedere klant een specifieke massage samenstelt. Alja is tevens lifestylecoach en geeft op verschillende plaatsen yoga en pilateslessen.

Lees meer
Andrea
Maandag, Donderdag, Vrijdag en Zondag

Bij Andrea kan u terecht voor professionele massages. Met kennis van meer dan 25 soorten massage is Andrea een echte massage pro! Boek haar voor een LOMI LOMI massage, hotstone, dieptemassage, zwangerschapsmassage, of 1 van de vele andere soorten massages, als je écht wil genieten van een top behandeling, moet je bij Andrea boeken. Andrea geeft ook oorkaarstherapie, gelaatsverzorgingen, en een vriendelijke lach, die uw dag gegarandeerd goed maakt!

Lees meer
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon