Mannen waxen bij The Wellness Room

Naast vrouwen zijn ook veel mannen op zoek naar een manier om te ontharen. Het is simpelweg een stuk frisser en hygiënischer wanneer u op de intieme plekken wordt onthaard.

Mannen intiem waxen in Antwerpen is dan ook heel goed mogelijk bij The Wellness Room. We hebben inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het intiem waxen van mannen. Zo zorgen we ervoor dat de haren in deze gebieden tot wel 8 weken lang wegblijven. U bent dus meteen voor een tijdje goed voorzien!

Professioneel mannen intiem waxen in Antwerpen

Bij The Wellness Room kiezen we voor een uiterst professionele aanpak. Daarbij hoort bijvoorbeeld het gebruik van Lycon, de beste wax die er is. Deze wax is afkomstig uit Australië en wordt bestempeld als 100% huidvriendelijk en natuurlijk.

Bovendien is er de keuze uit verschillende soorten. We hebben in the Wellness Room bijvoorbeeld striphars, filmhars en zelfs cocoshars. Deze opties zijn zowel sterk, als ook zacht. Dit is de ideale combinatie voor het wat stuggere mannenhaar.

Ondertussen zijn we dan ook uitgegroeid tot een van de populairste opties voor mannen die zich in Antwerpen intiem willen laten waxen.

Maak online een afspraak en kom langs

Bent u toe aan een intieme waxbeurt en klinkt de manier waarop wij dit uitvoeren voor u erg interessant? Wacht dan niet langer dan nodig is en maak direct online een afspraak.

We hebben er specifiek voor gekozen om u dit zo makkelijk mogelijk te maken. Een online afspraak is dan ook binnen een paar klikken geboekt. Zo verliest u minimaal tijd en kunt u volledig zelf bepalen wanneer u bij ons langskomt.

Mannen intiem waxen in Antwerpen doen we tegenwoordig dag in dag uit. Dit betekent dat we er ook dagelijks mee bezig zijn om deze behandeling nog verder te optimaliseren. Uw tevredenheid heeft uiteindelijk onze allerhoogste prioriteit!

mannen waxen antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.