Ontharing voor mannen

Mannen voelen zich bij de Wellness Room thuis en worden door ons personeel professioneel onthaard. Want ook mannen voelen zich hygiënischer en frisser na ontharing die de haren bovendien zo’n 3 – 8 weken weghoudt!
The Wellness Room werkt met de beste en meest kwaliteitsvolle wax, (LYCON) afkomstig uit Australië, 100% huidvriendelijk &natuurlijk. Zo bent u gegarandeerd van de perfecte ontharing! U heeft de keuze uit een ruim aanbod wax soorten, gaande van striphars, tot filmhars, cocoshars, camille & sandelhout: stevig en zacht tegelijk, ideaal voor mannenhaar.

Hoe lang blijft het haar weg?

Op het moment dat je je laat harsen, zal een deel van de haren in rust zijn en geen enkele groeiactiviteit vertonen. Wanneer je een week nadat er geharst is weer enige haren ziet, zijn dat dus niet de haren die geharst zijn, maar haren die vorige week nog niet te zien waren en nu net boven het huidoppervlak uit zijn gegroeid.
Geharste haren blijven zo’n 3 – 8 weken weg.
Tip: Voor een eerste ontharing of zware beharing, raden wij aan maximum 1 lichaamsdeel te laten ontharen; geen 2 of 3 delen op dezelfde dag.
 
Mannen, een mooi verzorgde intieme ontharing voor mannen is ook belangrijk! Voor de mannelijke brazilian oftewel de “Boyzilian” of 'menzilian' kan U bij ons ook terecht!
 
The Wellness Room staat gekend als beste ontharing-salon van Antwerpen; zowel voor mannen als voor vrouwen.
 
Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten in de watten gelegd worden en dat u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0