Ontharing voor mannen

Mannen voelen zich bij de Wellness Room thuis en worden door ons personeel professioneel onthaard. Want ook mannen voelen zich hygiënischer en frisser na ontharing die de haren bovendien zo’n 3 – 8 weken weghoudt!
The Wellness Room werkt met de beste en meest kwaliteitsvolle wax, (LYCON) afkomstig uit Australië, 100% huidvriendelijk &natuurlijk. Zo bent u gegarandeerd van de perfecte ontharing! U heeft de keuze uit een ruim aanbod wax soorten, gaande van striphars, tot filmhars, cocoshars, camille & sandelhout: stevig en zacht tegelijk, ideaal voor mannenhaar.

Hoe lang blijft het haar weg?

Op het moment dat je je laat harsen, zal een deel van de haren in rust zijn en geen enkele groeiactiviteit vertonen. Wanneer je een week nadat er geharst is weer enige haren ziet, zijn dat dus niet de haren die geharst zijn, maar haren die vorige week nog niet te zien waren en nu net boven het huidoppervlak uit zijn gegroeid.
Geharste haren blijven zo’n 3 – 8 weken weg.
Tip: Voor een eerste ontharing of zware beharing, raden wij aan maximum 1 lichaamsdeel te laten ontharen; geen 2 of 3 delen op dezelfde dag.

Opgelet! Voor de mannelijke brazilian oftewel de “Boyzilian” kan U bij ons NIET terecht!

The Wellness Room staat gekend als beste ontharing-salon van Antwerpen; zowel voor mannen als voor vrouwen.
Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten in de watten gelegd worden en dat u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Ontharing mannen beauty behandeling

Boek online uw Ontharing mannen beauty behandeling en beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Ontharing mannen beauty behandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Alle beschikbare Ontharing mannen behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0
Chat nu met de receptie van The Wellness Room