Ben je een regular waxer ? Boek dan je afspraak in bij een van onze top wax specialistes ! Ga je voor de eerste keer? Vergeet dan zeker onze receptie niet te contacteren voor meer informatie omtrent de behandeling en onze soorten wax! Ga dus voor een proper, onderhouden én onthaard lichaam, het hele jaar door! Wanneer je lang wacht voor ontharing of waxing, voelt het pijnlijker aan, en is er kans dat de haartjes sneller afbreken tijdens het waxen. Een ontharing met regelmaat is dus the key. Bovendien groeien de haartjes ook minder snel terug wanneer je met regelmaat laat ontharen. Na het ontharen kan je eventueel ook een half uurtje massage reserveren, zodat je weer helemaal tot rust kan komen. Bij Huidtherapie Zuid, het beauty salon van The Wellness Room Antwerpen, krijg je korting als vaste ontharing– klant. Maak komaf met vervelende haartjes en verschillende haargroeifasen, en boek 3 waxbeurten op 3 maanden met 30% korting. Het mag ook voor verschillende lichaamsdelen zijn. Je komt dan bv. langs op afspraak voor een ontharing van je benen. Een maand later maak je een afspraak voor ontharing van je oksels, en in de 3e maand (of sneller) kom je langs voor een ontharing van je onderarmen.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0