Ontharing in Antwerpen

Zowel mannen als vrouwen kiezen maandelijks voor een ontharing. Omdat bij waxen de haartjes minimum 3- 8 weken wegblijven en steeds minder hard terug groeien, is dit een populaire behandeling.

In onze Wax bar bij The Wellness Room wordt de huid die gewaxed is met kalmerende en verzorgende producten verzorgd, aangevuld met een korte post-epilatie massage. Lees ook onze pagina’s over Brazilian Wax en Sugarwaxing.
De haartjes dienen minimum een lange rijstkorrel lang te zijn om gewaxed te kunnen worden. In sommige gevallen is een lengte van tenminste 2 mm voldoende.

Hoe lang blijft het haar weg?

Geharste haren blijven zo’n 3 – 8 weken weg nadat ze zijn geharst. In de zomer groeien haren over het algemeen iets sneller dan in de winter. Dat wil overigens niet zeggen dat je pas na 3 – 8 weken de eerste haren zult zien. Haren groeien niet allemaal tegelijk. Op het moment dat je je laat harsen, zal een deel van de haren in rust zijn en geen enkele groeiactiviteit vertonen. Een ander deel is wel al aan het groeien, maar nog te kort en niet te zien.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.